- 8,532
- 9,261
- 113
hokey de 1-1 oldu daha 10 dk var ilk perin bitmesine bunların arasında son maçlarda 6 gol olan maç yok onu da bulmuş olabilirim 
O gelir yav essek değiller yabasketbol da yakalanmış gerçi
Wonlatcazz dosttthokey de 1-1 oldu daha 10 dk var ilk perin bitmesine bunların arasında son maçlarda 6 gol olan maç yok onu da bulmuş olabilirim![]()
Bir per boş geçse gelirhokey de 1-1 oldu daha 10 dk var ilk perin bitmesine bunların arasında son maçlarda 6 gol olan maç yok onu da bulmuş olabilirim![]()
geriden wonlar. alcaraz set alır 1.90 ken alaydık 280K güzel olurdu. neyse artıkWonlatcazz dosttt
Benim yüzümden geliyorum uğursuzluk oluyor abazamiyiz nedir bilmiyorumgeriden wonlar. alcaraz set alır 1.90 ken alaydık 280K güzel olurdu. neyse artık
Çek ne düşünüyorsun bide belki diyorsun tuzun kuru sanırımGelirse çekerim(Belki)
canın sağolsunBenim yüzümden geliyorum uğursuzluk oluyor abazamiyiz nedir bilmiyorum
Gusül abdestini yanlış mı aliyon napıyonBenim yüzümden geliyorum uğursuzluk oluyor abazamiyiz nedir bilmiyorum
İnşallah gelecekcanın sağolsun
Burna su çekerken geniz de yansın birazcıkGöbek deliğini tam yıka dost
Dost sende 360 k tekli yapma da bu sefer abdest de kurtarmazcanın sağolsun
Şimdi burayı Cübbelinin sohbetlere cevirmeyek durBurna su çekerken geniz de yansın birazcık
Olabilir mantıklı çünkü neden biliyormusun tişört giyiyorum tişörtün iplikleri göbek deliğime giriyorGöbek deliğini tam yıka dost
Onlar denge pamuğu vücut için önemli onlar sayılmazOlabilir mantıklı çünkü neden biliyormusun tişört giyiyorum tişörtün iplikleri göbek deliğime giriyor