- 2,771
- 2,219
- 113
Maç sonu alır 1.80 girilir laker bırakmaz daha bence3,ceyrekten yana mi denesen şansını iyi analiz et dostum
Maç sonu alır 1.80 girilir laker bırakmaz daha bence3,ceyrekten yana mi denesen şansını iyi analiz et dostum
Tamm dostum gönlünce olsun kalbinin sesini dinle 🙏🤗Maç sonu alır 1.80 girilir laker bırakmaz daha bence
Dikkat et Dostum az ekrana bakma yüzünü yıka gelUlan FMF tutuyor yine beni Akdeniz ateşi rahatsızlığım var yavaştan yavaştan vurmaya başladı vallahi
Gardaşım yanlış anlama maç sonuna güvenmiyorum Minnesota da kötü oynamıyor ne olacağı ne yapacağı belli değil kendi evinde 2 1 öne geçmek isteyecek seride bunuda düşünMaç sonu alır 1.80 girilir laker bırakmaz daha bence
Buda olabilir 👌Gardaşım yanlış anlama maç sonuna güveniyorum Minnesota da kötü oynamıyor ne olacağı ne yapacağı belli değil kendi evinde 2 1 öne geçmek isteyecek seride bunuda düşün
Geçmiş olsun dinlen kendine yoruldunUlan FMF tutuyor yine beni Akdeniz ateşi rahatsızlığım var yavaştan yavaştan vurmaya başladı vallahi
🙏Geçmiş olsun dinlen kendine yoruldun
Sorma gardasim maçın başından beri stres yaptık vallahiGeçmiş olsun dinlen kendine yoruldun
Şimdi bi sanci tutacak karnimdan 2 3 gün perişanım böbrek taşı düşürmek falan hikaye yemin ediyorum yemek yiyemiyorum öksürüp hapsiramiyorum bunları geç yürüyemiyorum 2 3 gün boyunca yatiyorum yüksek sanciyla perişan oluyorum
İnşallah dostum o zaman şunun 216 sayiyida getirelim insallah215.5 üstüne vurdum gitti valla
Çok geçmiş olsun bende ki hastalık seninkinin yanında birşey değil egzama var kaşıntı beni uyutmuyorÇok kötü bi hastalik tedavisi yok tıp da dünya üzerinde tedavisi cozulemiyor hastalığın öyle sanclaniyosun ki bi kadının doğum sancisina denk belki daha ağırdır yaşayan bilir vallahi Allah kimseye vermesin yasatmasinda çok kötü bi hastalik
2 orandan vurdum 1485 TL valla geri kalanı fatura ödemek için çektim internetin 😁İnşallah dostum o zaman şunun 216 sayiyida getirelim insallah
Sanada geçmiş olsun dostum Allah sifa versin inşallahÇok geçmiş olsun bende ki hastalık seninkinin yanında birşey değil egzama var kaşıntı beni uyutmuyor
İnşallah gelir dostum yürekten istiyorum kazanmani2 orandan vurdum 1485 TL valla geri kalanı fatura ödemek için çektim internetin 😁