- 33,290
- 12,546
- 113
Daim olsun hep kır dostumEywallah 😈 nin bacağını kırdık bakalım
Daim olsun hep kır dostumEywallah 😈 nin bacağını kırdık bakalım
Yoookmiii yoookmi ellere varda bize yokmiiiiEywallah 😈 nin bacağını kırdık bakalım
Amin amin gardasimDaim olsun hep kır dostum
Uyumuştu dostum sabah güzel uyanacak ne güzel daim olsun hepKonu sahibi uyudumu ne yaptı hiç ses seda yok merak ettim valla 😁
Benim kazanç ufak hacı abi üstüme gelme 😁😁🥱🤣🤣Yoookmiii yoookmi ellere varda bize yokmiiii
🤣🤣😂😂😂😂
🙂↔🙂↔🙂↔Benim kazanç ufak hacı abi üstüme gelme 😁😁🥱🤣🤣
İnsan derki canın sagolsun 😊 işin makarasindayiz be gardasim bol bol kazancın olsun inşallahBenim kazanç ufak hacı abi üstüme gelme 😁😁🥱🤣🤣
Çok değişik bir maç oluyor dostum dokunma oraya derim yarın cumartesi bar olanı oralarda değerlendirLakers almaz mi maçı yaw ne diyorsunuz tahmininiz nedir
Aynen öyle gardaşıma katılıyorum 🤗İnsan derki canın sagolsun 😊 işin makarasindayiz be gardasim bol bol kazancın olsun inşallah
KestiremiyorumLakers almaz mi maçı yaw ne diyorsunuz tahmininiz nedir
Sende haklısın ama birşeyler yapalım diyorum 1.80 oranı var şu anÇok değişik bir maç oluyor dostum dokunma oraya derim yarın cumartesi bar olanı oralarda değerlendir
Kanka bende makara yapıyorum ama uykusuzluktan ne dediğimi bilmiyorum ama farkındaysan gülücük attım vallaAynen öyle gardaşıma katılıyorum 🤗
3, çeyrek bence Lakers da ama sen çeyrek bir komisyon dönebilir dostumSende haklısın ama birşeyler yapalım diyorum 1.80 oranı var şu an
Elindekinden de olma çok acayip geçiyor maç ne olacağı belli değil vallahi bak bende o da yok bırak dursun elindeki bugün güzel maçlar yakalayip degerlendirirsinLakers almaz mi maçı yaw ne diyorsunuz tahmininiz nedir
Canını yerim biliyorum 🙏🤗Kanka bende makara yapıyorum ama uykusuzluktan ne dediğimi bilmiyorum ama farkındaysan gülücük attım valla
Bence alır 1.80 iyidir severiz vurayım hepsiniKestiremiyorum
3,ceyrekten yana mi denesen şansını iyi analiz et dostumBence alır 1.80 iyidir severiz vurayım hepsini
Vallahi gardasim yapıştır gitsin o zamana sonu değilde çeyrek ust de denenebilirBence alır 1.80 iyidir severiz vurayım hepsini