- 31,261
- 28,837
- 113
Tebrikler sihirbaz dost
@Farukozturkjk19033 olayından sonra her seferinde herkesi uyarıyorum dost bu forumda ödül dahi olsa kimseye para atılmazDostum bravo, çok güzel anlatmışsın. 4-5 kere ben toplu dağıtım yaptım, özelden de çok kişiye verdim daha önce. Vermediğin zaman kötüsün ama, onlar sana vermez bu arada sıfırlandığındaO yüzden artık dağıtım yapmıyorum. Bu tiplerle muhattap olmayacaksın dediğim gibi, utanmazlar çünkü. Yoksay geç.
Kaç para alıp kaçtı bu arkadaş@Farukozturkjk19033 olayından sonra her seferinde herkesi uyarıyorum dost bu forumda ödül dahi olsa kimseye para atılmaz
Sana atılırsa geri ver derse verirsin verme derse vermezsin ama sen para atmazsın
Ekli dosyayı görüntüle 797661
Dost koca formu bir Faruk a bahlaman her insan bir deyil ama burada çok değerli arkadaşlar var@Farukozturkjk19033 olayından sonra her seferinde herkesi uyarıyorum dost bu forumda ödül dahi olsa kimseye para atılmaz
Sana atılırsa geri ver derse verirsin verme derse vermezsin ama sen para atmazsın
La bu faruk ne kadar aldı toplam@Farukozturkjk19033 olayından sonra her seferinde herkesi uyarıyorum dost bu forumda ödül dahi olsa kimseye para atılmaz
Dost koca formu bir Faruk a bahlaman her insan bir deyil ama burada çok değerli arkadaşlar var
Bizde derinizÖğlen devam edecek 3.setten maç, yarın burada görüşürüz
Tebrikler reisKazandı @Daimon