- 10,818
- 4,973
- 113
Uzatma da bittir artık
Dostum bravo, çok güzel anlatmışsın. 4-5 kere ben toplu dağıtım yaptım, özelden de çok kişiye verdim daha önce. Vermediğin zaman kötüsün ama, onlar sana vermez bu arada sıfırlandığındaİyi kötü birine yorum yapınca ya dost ediniyorsun ya düşman , dost olunca 1-2 para alışverişinden sonra herkes düşman. Bu yüzden ne dosta ihtiyaç var ne düşmana![]()
Metings iyidir amme dostDostum bravo, çok güzel anlatmışsın. 4-5 kere ben toplu dağıtım yaptım, özelden de çok kişiye verdim daha önce. Vermediğin zaman kötüsün ama, onlar sana vermez bu arada sıfırlandığındaO yüzden artık dağıtım yapmıyorum. Bu tiplerle muhattap olmayacaksın dediğim gibi, utanmazlar çünkü. Yoksay geç.
Tebrikler dostKazandı @Daimon
Tebrikler wonzaDostum bravo, çok güzel anlatmışsın. 4-5 kere ben toplu dağıtım yaptım, özelden de çok kişiye verdim daha önce. Vermediğin zaman kötüsün ama, onlar sana vermez bu arada sıfırlandığındaO yüzden artık dağıtım yapmıyorum. Bu tiplerle muhattap olmayacaksın dediğim gibi, utanmazlar çünkü. Yoksay geç.
TebriklerKazandı @Daimon
Ya biliyorum reis takip ediyorım seni. Zaten 1700tl kuponun tuttuğunda bile işteydim bakamadım diyip adamın birine para attın. Atıp atmamak önemli değil ama böyle tiplere atmayınca salça oluyor işte. Atmak zorundaymışsın gibi. Öyle alışmış çünküDostum bravo, çok güzel anlatmışsın. 4-5 kere ben toplu dağıtım yaptım, özelden de çok kişiye verdim daha önce. Vermediğin zaman kötüsün ama, onlar sana vermez bu arada sıfırlandığındaO yüzden artık dağıtım yapmıyorum. Bu tiplerle muhattap olmayacaksın dediğim gibi, utanmazlar çünkü. Yoksay geç.