Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı The Magician - 5'li 5K / Kalan 1

Kupon Miktarı
23560
Kupon Oranı
5.00

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Uzatma da bittir artık

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
İyi kötü birine yorum yapınca ya dost ediniyorsun ya düşman , dost olunca 1-2 para alışverişinden sonra herkes düşman. Bu yüzden ne dosta ihtiyaç var ne düşmana :)
Dostum bravo, çok güzel anlatmışsın. 4-5 kere ben toplu dağıtım yaptım, özelden de çok kişiye verdim daha önce. Vermediğin zaman kötüsün ama, onlar sana vermez bu arada sıfırlandığında :) O yüzden artık dağıtım yapmıyorum. Bu tiplerle muhattap olmayacaksın dediğim gibi, utanmazlar çünkü. Yoksay geç.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,430
7,755
113
Dostum bravo, çok güzel anlatmışsın. 4-5 kere ben toplu dağıtım yaptım, özelden de çok kişiye verdim daha önce. Vermediğin zaman kötüsün ama, onlar sana vermez bu arada sıfırlandığında :) O yüzden artık dağıtım yapmıyorum. Bu tiplerle muhattap olmayacaksın dediğim gibi, utanmazlar çünkü. Yoksay geç.
Metings iyidir amme dost

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Geliyor hazır mıyız

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,430
7,755
113
Tebrikler wonza

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Ya biliyorum reis takip ediyorım seni. Zaten 1700tl kuponun tuttuğunda bile işteydim bakamadım diyip adamın birine para attın. Atıp atmamak önemli değil ama böyle tiplere atmayınca salça oluyor işte. Atmak zorundaymışsın gibi. Öyle alışmış çünkü

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
WOOON , TEBRİKLER :) 24 saat süren maçın sonu güzel oldu. Diğer kuponlarda bolşanslar