- 13,094
- 8,379
- 113
Verdik.kuskuyu geldi Ahmedim düşme Ahmedim 😂😂😂ne maçtı be son anda inletti bizi 77-77 de
Verdik.kuskuyu geldi Ahmedim düşme Ahmedim 😂😂😂ne maçtı be son anda inletti bizi 77-77 de
Shooterde 156.5 alt oynamış bende gün sonu spini 250 yapmak için 6 TL 154.5 üst demiştim patos cipste Phoenix demiş herkese yaramışne maçtı be son anda inletti bizi 77-77 de
Zombiler hiç uyumuyor kiHerkes burda bize burdan ekmek düşmez
Takipleyenler bilinirHerkes burda bize burdan ekmek düşmez
yok yazmadı
Yazar inşallah acele.etme.kardo.😉😉
Yok acelede değil bro ben yazarım dmden demişti acaba seçmedimi diyeYazar inşallah acele.etme.kardo.😉😉
Büyük ihtimalle sen listede yoksun dost 😁😁Yok acelede değil bro ben yazarım dmden demişti acaba seçmedimi diye
Tamam dost seni sensinTakipleyenler bilinir
Niye dost bilgi nereden geldi takipteydik son saliseye kadar 😁Büyük ihtimalle sen listede yoksun dost 😁😁
Yazan yazar gardasm.yazmayanda yoluna bakar daim olsun dedik ne diyelm 😎😎Yok acelede değil bro ben yazarım dmden demişti acaba seçmedimi diye
Geç gelmişsin dost uykunu da almışsın öyle dedilerNiye dost bilgi nereden geldi takipteydik son saliseye kadar 😁
😁Geç gelmişsin dost uykunu da almışsın öyle dediler
En son talebi hazır diyordu çekimle falan mı uğraşır acebabu uyudu la herhalde @Thanatosx la nereye kayboldun