- 18,486
- 7,788
- 113
Tebrikler bana da ulaş çay çorba içelimHerkese teşekkür ederim dmden ulaşıcam bu sitenin ödemeleri 1 saati buluyor en geç 8.30 da yazmış olurum
Tebrikler bana da ulaş çay çorba içelimHerkese teşekkür ederim dmden ulaşıcam bu sitenin ödemeleri 1 saati buluyor en geç 8.30 da yazmış olurum
Bende çok stresin dm otecek mi diyeÇok stres oldum
+1 BahyettinSinyal ölmez vatan bölünmez
Hahahah bu öten DM.degil ama 😂😂😂Bende çok stresin dm otecek mi diye
🐦Hahahah bu öten DM.degil ama 😂😂😂
Sen yanlış biliyorsun dm gelince ben kendim ötüyorumHahahah bu öten DM.degil ama 😂😂😂
Verir @parsens hakkını 😂😂Tebrikler ağa parsens valla hakkını verdi adam resmen herkese anı yaşattı bol kazançlar diğer arkadaşların da emeğine sağlık
@Golcümetin buraya gelmeli o kuş 😂😂😂Sen yanlış biliyorsun dm gelince ben kendim ötüyorum
Asashshs@Golcümetin buraya gelmeli o kuş 😂😂😂
O berekettir bro.kendi gideydi ellesmeseydinMK güvercini balkona bi yumurta bıraktı Yavru büyüyüp ucana kadar balkon 🐦 boku doldu. Eninde sonunda kovduk Temizleyene kadar hışım çıktı![]()
Artık uçmayı öğrenmişti ara ara gidip geliyordu. Hayata tutunmayı ogrensinO berekettir bro.kendi gideydi ellesmeseydin
İi yaptın o zmnArtık uçmayı öğrenmişti ara ara gidip geliyordu. Hayata tutunmayı ogrensin![]()
Sorma öldük dirildikne maçtı be son anda inletti bizi 77-77 de