Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Teşekkürler Aranov

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,146
4,499
113
tbrkler

kadırgalı35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
575
121
43
Tebrikler kazancın daim olsun umarım biz de kazanırız meteliğe kurşun atıyoruz

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
bence masa tenisi başlı başına kanser sebebi ya ama oynuyoruz işte ben zaten normalde de sadece masa tenisi oynuyordum ama bu ligler ertelendiğinden beri masa tenisi çok kelek belli ediyor kendini
Katılıyorum , yayını olan maçlarda takip ettiğimde özellikler ukrayna ve ermenistanda fena işler dönüyor. Bilerek dışarı attıği seriler ve rakibe illaki bir set verme girisimleri takdire şayan :) ..Tebrik ederim bu arada

jozebad

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
604
113
yazı , tura oyununda dik'i tutturmuşsun.
masa tenisi akıl işi değil.
insanlara slot oynamak gibi :D

tebrikler

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
yazı , tura oyununda dik'i tutturmuşsun.
masa tenisi akıl işi değil.
insanlara slot oynamak gibi :D

tebrikler
valla bugün masa tenisinde ilk defa böyle şans tuttu 1,5 oranı olan favori tenisçi maçı rahat alır diye maça alt oynadım daha ilk set 16-14 kaybetti yattı diye bakmadım bile bi baktım 1,5 lik adam 3-0 yenilmiş yine bi maça set 18,5 üst dedim 7-0 geriye düştü set 11-8 bitti şimdi de bu maç yani bugün ilk defa normalde kaybettiğim şekillerde kazandım

kadırgalı35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
575
121
43
valla bugün masa tenisinde ilk defa böyle şans tuttu 1,5 oranı olan favori tenisçi maçı rahat alır diye maça alt oynadım daha ilk set 16-14 kaybetti yattı diye bakmadım bile bi baktım 1,5 lik adam 3-0 yenilmiş yine bi maça set 18,5 üst dedim 7-0 geriye düştü set 11-8 bitti şimdi de bu maç yani bugün ilk defa normalde kaybettiğim şekillerde kazandım
Dostum bu maçların çoğu izleniyor bundan 1 sene önce izlerken 9-1 önde ingilizce 11-9 diye bir ses duydum set 11-9 bitti adamlr bırak seti setteki skorda bile şike yapıyor masa tenisi oynamak slot oynamakdan riskli tebrik ederim tekrardan

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,658
17,299
113
3.5 set üst oynayın geçin