- 1,706
- 835
- 113
Tebrikler dostum kazancın daim olsunrakip favoriydi setlerde 2-0 son sette de 9-4 geriden 3-2 maçı alıp üst yaptı,yattı diye bakmamıştım bile dün masa tenisini o kadar kötüledik ama verdimi tatlı oluyorEkli dosyayı görüntüle 62396
tebrikler dostrakip favoriydi setlerde 2-0 son sette de 9-4 geriden 3-2 maçı alıp üst yaptı,yattı diye bakmamıştım bile dün masa tenisini o kadar kötüledik ama verdimi tatlı oluyorEkli dosyayı görüntüle 62396
bence masa tenisi başlı başına kanser sebebi ya ama oynuyoruz işte ben zaten normalde de sadece masa tenisi oynuyordum ama bu ligler ertelendiğinden beri masa tenisi çok kelek belli ediyor kendiniKuzmin kanser sebebidir![]()
Katılıyorum , yayını olan maçlarda takip ettiğimde özellikler ukrayna ve ermenistanda fena işler dönüyor. Bilerek dışarı attıği seriler ve rakibe illaki bir set verme girisimleri takdire şayanbence masa tenisi başlı başına kanser sebebi ya ama oynuyoruz işte ben zaten normalde de sadece masa tenisi oynuyordum ama bu ligler ertelendiğinden beri masa tenisi çok kelek belli ediyor kendini
valla bugün masa tenisinde ilk defa böyle şans tuttu 1,5 oranı olan favori tenisçi maçı rahat alır diye maça alt oynadım daha ilk set 16-14 kaybetti yattı diye bakmadım bile bi baktım 1,5 lik adam 3-0 yenilmiş yine bi maça set 18,5 üst dedim 7-0 geriye düştü set 11-8 bitti şimdi de bu maç yani bugün ilk defa normalde kaybettiğim şekillerde kazandımyazı , tura oyununda dik'i tutturmuşsun.
masa tenisi akıl işi değil.
insanlara slot oynamak gibi
tebrikler
Dostum bu maçların çoğu izleniyor bundan 1 sene önce izlerken 9-1 önde ingilizce 11-9 diye bir ses duydum set 11-9 bitti adamlr bırak seti setteki skorda bile şike yapıyor masa tenisi oynamak slot oynamakdan riskli tebrik ederim tekrardanvalla bugün masa tenisinde ilk defa böyle şans tuttu 1,5 oranı olan favori tenisçi maçı rahat alır diye maça alt oynadım daha ilk set 16-14 kaybetti yattı diye bakmadım bile bi baktım 1,5 lik adam 3-0 yenilmiş yine bi maça set 18,5 üst dedim 7-0 geriye düştü set 11-8 bitti şimdi de bu maç yani bugün ilk defa normalde kaybettiğim şekillerde kazandım