- 34,052
- 19,841
- 113
Bu ban yiyenlerden biri değilse bir şey bilmiyorum. Denk getiririz elbet. Ferdiyse zaten illa bir rrollingde sana mahcubum izin verirsen katılabilir miyim diye dm ye gelir 🤣🤣Yakında ban yer zaten kim oldugu anlaşılınca
Bu ban yiyenlerden biri değilse bir şey bilmiyorum. Denk getiririz elbet. Ferdiyse zaten illa bir rrollingde sana mahcubum izin verirsen katılabilir miyim diye dm ye gelir 🤣🤣Yakında ban yer zaten kim oldugu anlaşılınca
Hangi adam oHiç unutmuyorum bir kış günü gecenin köründe bir adamın kuponunu takip ettim ful hemde en başından beridir ferdikadioglu diye birisi vardi onla ben takip etttik adamın kuponu wonladi bir anda adam ha atacam ha ataacm bize de dedi size atacam ulan sabah 6-7 oldu adam hala atmadı ertesi gün oldu yine atmadi cok da beklemisttim çok büyük ahı bıraktı bende ama sorun yok helal olsun hakkım bunu niye aanlattim bilmiyorum ama dağıtım yapacam diyip kupon wonlayinca kaçanlar etek giysin... Hayırlı cumalar
İsmi aklımda değil ama dm de olmasi lazım bakicam biHangi adam o
Ferdi kanka yuzde yuzBu ban yiyenlerden biri değilse bir şey bilmiyorum. Denk getiririz elbet. Ferdiyse zaten illa bir rrollingde sana mahcubum izin verirsen katılabilir miyim diye dm ye gelir 🤣🤣
Ayrıca söyle bişey de var rol takip ediyorsun rol sahibi istediği kişiye para atıyor bu çok saçma. Halbuki takip edenlere eşit dağıtım yapılacak yada çekilş olmalı takip edenler arasından bu da insanın zoruna gidiyorHiç unutmuyorum bir kış günü gecenin köründe bir adamın kuponunu takip ettim ful hemde en başından beridir ferdikadioglu diye birisi vardi onla ben takip etttik adamın kuponu wonladi bir anda adam ha atacam ha ataacm bize de dedi size atacam ulan sabah 6-7 oldu adam hala atmadı ertesi gün oldu yine atmadi cok da beklemisttim çok büyük ahı bıraktı bende ama sorun yok helal olsun hakkım bunu niye aanlattim bilmiyorum ama dağıtım yapacam diyip kupon wonlayinca kaçanlar etek giysin... Hayırlı cumalar
Bol şansın olsun
Deli erhooYakında ban yer zaten kim oldugu anlaşılınca