Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling terma19010 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terma19010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
237
43
Hiç unutmuyorum bir kış günü gecenin köründe bir adamın kuponunu takip ettim ful hemde en başından beridir ferdikadioglu diye birisi vardi onla ben takip etttik adamın kuponu wonladi bir anda adam ha atacam ha ataacm bize de dedi size atacam ulan sabah 6-7 oldu adam hala atmadı ertesi gün oldu yine atmadi cok da beklemisttim çok büyük ahı bıraktı bende ama sorun yok helal olsun hakkım bunu niye aanlattim bilmiyorum ama dağıtım yapacam diyip kupon wonlayinca kaçanlar etek giysin... Hayırlı cumalar
Hangi adam o

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
1 er atak var ikiside atamazsa uzar

Batugs09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,245
266
83
Boyle biterse uzatmada 18 sayı bekleyecez

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,560
2,037
113
Hiç unutmuyorum bir kış günü gecenin köründe bir adamın kuponunu takip ettim ful hemde en başından beridir ferdikadioglu diye birisi vardi onla ben takip etttik adamın kuponu wonladi bir anda adam ha atacam ha ataacm bize de dedi size atacam ulan sabah 6-7 oldu adam hala atmadı ertesi gün oldu yine atmadi cok da beklemisttim çok büyük ahı bıraktı bende ama sorun yok helal olsun hakkım bunu niye aanlattim bilmiyorum ama dağıtım yapacam diyip kupon wonlayinca kaçanlar etek giysin... Hayırlı cumalar
Ayrıca söyle bişey de var rol takip ediyorsun rol sahibi istediği kişiye para atıyor bu çok saçma. Halbuki takip edenlere eşit dağıtım yapılacak yada çekilş olmalı takip edenler arasından bu da insanın zoruna gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...