- 34,038
- 19,836
- 113
O da doyumsuz bu da doyumsuz açgözlü. Az önce llistedekiler bir zahmet almasın dedik boş boş yorum yapmış . İnsan gibi ihtiyacım var yazsa sesim çıkmayacakDili 2 metreydi onun en son yalaya yalaya uzamaştı neyse bosver kirve
O da doyumsuz bu da doyumsuz açgözlü. Az önce llistedekiler bir zahmet almasın dedik boş boş yorum yapmış . İnsan gibi ihtiyacım var yazsa sesim çıkmayacakDili 2 metreydi onun en son yalaya yalaya uzamaştı neyse bosver kirve
Bol şanslar kral
Salla gitsin kirve herkesı doyuramazsın burdaO da doyumsuz bu da doyumsuz açgözlü. Az önce llistedekiler bir zahmet almasın dedik boş boş yorum yapmış . İnsan gibi ihtiyacım var yazsa sesim çıkmayacak
Kim söylediyse onun .... Skm ben ona söylersinVeyselcim bütün attığın ibanları düzenlemene gerek yok. İyi geceler. Daha konuşayım mı
Sen insan gibi özelden yazsan benim sesim çıkmazdı. Laubali konuşmayacaksın. En başından beri saçma sapan konuşuyonKim söylediyse onun .... Skm ben ona söylersin
Harbi avelsin kim olduğunu bilmiyorum zaten boş yapma yürü git işine laLaf ebeliği yapmayacaksın. Adam gibi söyleyeceksin eski hesabım var diye.
Ne alaka ilk lafı atan sensinSen insan gibi özelden yazsan benim sesim çıkmazdı. Laubali konuşmayacaksın. En başından beri saçma sapan konuşuyon
Derdin varsa dm gel konuşalımSen insan gibi özelden yazsan benim sesim çıkmazdı. Laubali konuşmayacaksın. En başından beri saçma sapan konuşuyon
Dm attımİyi de benim forumda adımı bilmeyen az kişi vardır zaten 🤣 Konuşmalarına cevap yazdım ben ağzını bozma iyice düşürme kendini
DmSeviyene inemem . Gülmeye devam et. Yat artık hadi