- 6,553
- 2,031
- 113
119
Yok ya bilmiyorum onuNeden ban yemisler biliyomusun?
MARLEY ayar olduysa vardir bir kerametSana ayar oldum tam erdalbakkal havan var yakında çıkar kokun bakalım.
Dagıtım yapmadı mı dedın ya şu lu kişiler diğer konuda aldı dıye o başka bırı mıydıKanka boşa beklemeyin onu. Wonlar wonlamaz kim böyle gitse güner atmadı. Üç gün sonra gelir birşey olmamış gibi devam eder
Senin multin olmasın erhoooo 😂😂😂Yakında ban yer zaten kim oldugu anlaşılınca
Ferdi benim multim yok kardesimSenin multin olmasın erhoooo 😂😂😂
Dediğinden bir şey anlamadım 🤣🤣Dagıtım yapmadı mı dedın ya şu lu kişiler diğer konuda aldı dıye o başka bırı mıydı
Niye ki ne yaptım sana la 😂Sana ayar oldum tam erdalbakkal havan var yakında çıkar kokun bakalım.
Bende şimdi bir daha okudum da harbi saçmalamışımDediğinden bir şey anlamadım 🤣🤣
Hasta ruhlusun galiba durduk yere tartışıyorsunGöreceğiz bakalım kimin hangi hesabısın. Uğraşacağım seninle
Ahahahhaha🤣🤣Bende şimdi bir daha okudum da harbi saçmalamışım
Ben durduk yere kimseye çatmam birşey vardır. Kim olduğunu yaz istersen bulduğumda ban yemek zorunda kalma. Eskilerdensin belliHasta ruhlusun galiba durduk yere tartışıyorsun
La ne saçmalıyorsun seni tanımıyorum bileBen durduk yere kimseye çatmam birşey vardır. Kim olduğunu yaz istersen bulduğumda ban yemek zorunda kalma. Eskilerdensin belli