- 1,425
- 2,475
- 113
Gecmis olsun
Gecmis olsun kardesim kesene bereketBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
4 şubat 19.54 son katılım olsun
@Shellac @Daimon
Geçmiş olsun hocam hoşgeldin tekrardanBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Hoşgeldin hocam büyük geçmiş olsun Allah bir daha düşürmesinBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim![]()
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Abi öncelikle teşekkür ederim. Allaha şükür hepsi geldi geçti. Söylediklerinde haklısın ben suç makinası gibi görünüyor olabilirim ama dosyalarımın hepsi içicilikten almış olduğum cezalardı başka hiç suçum yok. Ülkenin en büyük sorunlarından olan uyuşturucu uzun bir dönem benimde yakamı tutmuştu ve kurtulana kadar çok çektim. Şu hayatta kendimden ve ailemden başka kimseye zararım olmamıştır. Hayatımda karıncayı inciten birisi olmadım. Tek suçum bu bataklığa düşmüş ve çıkmak için çırpınıyor olmamdı. Allah'a şükür ailemin desteği ile çıktım kurtuldum. Allah onlardan razı olsun yoksa ne halde olurdum düşünmek bile istemiyorum. Pandemi zamanında Kapalıda yatıyordum zaten 2. Senem dolmak üzereydi neredeyse ve pandemi sebebiyle özgürlüğüme kavuştum ve kalan dosyalarımıda dışarıda izinli bir şekilde evimde geçirerek kapattım ve birdahada dönmedim oraya. Cezaevi beni çok değiştirdi çıktıktan sonra bütün kötü çevremi değiştirdim herşeyi herkesi sildim. Aklımı başıma aldım işinde gücünde bir insan olmak için uğraştım ve bunu 4 senedir başarıyorum çok şükür. Bu durumda olan insanları Kınamakta asla iyi birşey değil çünkü ben beni kınayan birisinin 6 ay sonra beni kınamasına bana kötü gözle bakmasına sebep olan maddenin ticaretini yaptığı için 12 yıl 6 ay ceza aldığına şahit oldum. 🙂 Yani demem o ki şu hayatta hiç birşeyin garantisi yok. 1 dakika sonra ne olacağımız başımıza ne geleceği meçhul. Allah kurtulmak isteyen doğru yolu bulmak isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah. Şu hayatta anladım ki tek gerçek, değerli olan bizi koşulsuz seven tek şey ailemiz gerisi boş. Son olarak dediğine de sonuna kadar katılıyorum. Burası Türkiye burda adalet sadece sarayların ismidir. Allah kimseyi sahipsiz kimsesiz bırakmasın ve gerçekten suçsuz masum insanları oralara düşürmesin inşallah. Kal sağlıcakla abi. 🖐🏻Bende bunu anlamıyorum. 11 cezası kesilmiş dosya... Bunun tekerrürü var. Mükerrirlere özgü infaz rejimi var.
Yani yaşını da baz alırsak , 4 te 4 halen kapalı da yatıyor olman gerekti. Neden çıktın demiyorum..
Özgürlük cezası biten herkesin hakkıdır.
Lakin ceza sistemimizde tezatlık var.
Gerçi bunu da çok görmüyorum. Adını Türkiye koymuşlar. Lakin her sistemi Avrupa'dan zamanında devşirmişler.
Gelmiş geçmiş olsun.
Geçmiş olsunBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim![]()
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Geçmiş olsun reisBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Geçmiş olsun kral bende şuan sıkıntıdayım mahkemelerden Allah düşürmesin kimseyiBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim![]()
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Çok geçmiş olsun bir daha çekmemek dileğiyleBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim![]()
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Hoş geldin aga allah düşürmesin bi dahaBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Yazdığın yazıda uzun bir hayat hikayesi gördüm DOSTAbi öncelikle teşekkür ederim. Allaha şükür hepsi geldi geçti. Söylediklerinde haklısın ben suç makinası gibi görünüyor olabilirim ama dosyalarımın hepsi içicilikten almış olduğum cezalardı başka hiç suçum yok. Ülkenin en büyük sorunlarından olan uyuşturucu uzun bir dönem benimde yakamı tutmuştu ve kurtulana kadar çok çektim. Şu hayatta kendimden ve ailemden başka kimseye zararım olmamıştır. Hayatımda karıncayı inciten birisi olmadım. Tek suçum bu bataklığa düşmüş ve çıkmak için çırpınıyor olmamdı. Allah'a şükür ailemin desteği ile çıktım kurtuldum. Allah onlardan razı olsun yoksa ne halde olurdum düşünmek bile istemiyorum. Pandemi zamanında Kapalıda yatıyordum zaten 2. Senem dolmak üzereydi neredeyse ve pandemi sebebiyle özgürlüğüme kavuştum ve kalan dosyalarımıda dışarıda izinli bir şekilde evimde geçirerek kapattım ve birdahada dönmedim oraya. Cezaevi beni çok değiştirdi çıktıktan sonra bütün kötü çevremi değiştirdim herşeyi herkesi sildim. Aklımı başıma aldım işinde gücünde bir insan olmak için uğraştım ve bunu 4 senedir başarıyorum çok şükür. Bu durumda olan insanları Kınamakta asla iyi birşey değil çünkü ben beni kınayan birisinin 6 ay sonra beni kınamasına bana kötü gözle bakmasına sebep olan maddenin ticaretini yaptığı için 12 yıl 6 ay ceza aldığına şahit oldum. 🙂 Yani demem o ki şu hayatta hiç birşeyin garantisi yok. 1 dakika sonra ne olacağımız başımıza ne geleceği meçhul. Allah kurtulmak isteyen doğru yolu bulmak isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah. Şu hayatta anladım ki tek gerçek, değerli olan bizi koşulsuz seven tek şey ailemiz gerisi boş. Son olarak dediğine de sonuna kadar katılıyorum. Burası Türkiye burda adalet sadece sarayların ismidir. Allah kimseyi sahipsiz kimsesiz bırakmasın ve gerçekten suçsuz masum insanları oralara düşürmesin inşallah. Kal sağlıcakla abi. 🖐🏻
Geçmiş olsun hoşgeldinBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim![]()
10 kişi 200
@Shellac @Daimon