- 2,177
- 1,798
- 113
geçmiş olsun hocam
Sağ ol var ol dostAllah kurtarsın dost
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
4 şubat 19.54 te son katılım olarak beğenilerden çekilişi yapabiliriz
Geçmiş olsunBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
4 şubat 19.54 son katılım olsun
@Shellac @Daimon
Geçmiş olsun Allah bardağa göstermesinBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Gelmiş geçmiş olsun dostum Allah birdaha düşürmesinBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Hg ekmekciBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Rica ederızGeçmiş olsun dost son olur umarım
Etkinlik için teşekkürler
Geçmiş olsun kralGecmis olsun reis
hoşgeldin dostum bende cezaevindeyim izine çıktım az kaldı benimde yarın bende teslim olacağımBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon