- 4,858
- 4,233
- 113
Ekmekli promo olursa ayıktır agaHg ekmekci
Ekmekli promo olursa ayıktır agaHg ekmekci
Hoşgeldin abiBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
4 şubat 19.54 son katılım olsun
@Shellac @Daimon
Peki efendimEkmekli promo olursa ayıktır aga![]()
Geçmiş olsun abi Allah bir daha düşürmesin inşallah. Bende 33 yaşındayım benimde hayatımın yarısı cezaevinde ve mahkeme salonlarında geçti. 11 tane kesilmiş ceza dosyam vardı ve çok şükür hepsini kapattım temizlendim. Şimdi ne cezam ne açık bir davam nede bir borcum var. Allah'a şükür tertemizim aklımıda başıma aldım 4 senedir işime gücüme bakıyorum. Gerçekten hiç birşey için değmiyor abi hayat pişmanlıklarla yaşanmıyor. O yüzden seni en iyi ben anlarım. Tekrar aramıza hoşgeldin abi. Allah birdaha o günleri yaşatmasın.Bir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim![]()
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Geçmiş olsun dosttBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim![]()
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
geçmiş olsun usta adam öldü mü12 yaşında bi kız çocuğu istismara uğramış. Karşı tarafın babasıyla konuşmaya gittim ilk saniye yanliş cümle kurdu kafasını gözünü kırdım döndüm gittim. Sonra sinirimi alamadım geri döndüm falçatayla kestim
Hoşgeldin can dost. Allah bir daha düşürmesinBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
HoşgeldinBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Hoş geldin dostumBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Geçmiş olsun bundan sonraki hayatın en azından huzurlu geçsin reisBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Ge mis olsun dost bizde geçtik o yollardan muhtemelen de aynı yaslardayiz cezaevinden çıkınca yürümenin koşmanın bile ne kadar bir özgürlük olduğunu fark ediyorsun... Yıllarca sadece tek kişilik bir oda 3 metrede yaşamak...Bir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Geçmiş olsun dostBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon
Bende bunu anlamıyorum. 11 cezası kesilmiş dosya... Bunun tekerrürü var. Mükerrirlere özgü infaz rejimi var.Geçmiş olsun abi Allah bir daha düşürmesin inşallah. Bende 33 yaşındayım benimde hayatımın yarısı cezaevinde ve mahkeme salonlarında geçti. 11 tane kesilmiş ceza dosyam vardı ve çok şükür hepsini kapattım temizlendim. Şimdi ne cezam ne açık bir davam nede bir borcum var. Allah'a şükür tertemizim aklımıda başıma aldım 4 senedir işime gücüme bakıyorum. Gerçekten hiç birşey için değmiyor abi hayat pişmanlıklarla yaşanmıyor. O yüzden seni en iyi ben anlarım. Tekrar aramıza hoşgeldin abi. Allah birdaha o günleri yaşatmasın.
Anammmmmm rıdooommmmmmmmGeçmiş olsun dost
Hoş geldiniz 🙏Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınBir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim
10 kişi 200
@Shellac @Daimon