http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tekrardan Selam Olsun Herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nf2807

FENERBAHÇE💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,193
1,329
113
Bir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim :)

10 kişi 200
4 şubat 19.54 son katılım olsun

@Shellac @Daimon
Her zaman her daim dostluğumuz bakii @Taiffa

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,503
6,111
113
Bir süre ayrı kaldım forumdan. Çok şükür bir cezayı daha bitirdim çıktım. Çok şey var aslında söylenecek, çok tecrübe var. 20 lı yaşlardaki kardeşlerim şunu unutmasın, bugün yapacağınız hataların, vereceğiniz yanliş kararların, bedelini birgün ödemek zorunda kalıyorsunuz. 40 lı yaşlara gelmiş abiniz, kardeşiniz olarak size tavsiyem illegal işlerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Hayatımın yarısı mahkemelerde, cezalar da geçti geriye baktığımda pişmanlıktan başka birşey yok. Onca bedel ödendi, aileler, para, sevdikler falan sadece pişmanlık var. Cezadeyken dostluğunu her zaman hissettiğim @aslan2581 ve @Nf2807 kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Fazla uzatmaya gerek yok herkesi çok özledim, kaldığımız yerden devam edelim :)

10 kişi 200

@Shellac @Daimon
Hoşgeldin hocam

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,144
2,184
113
Geçmiş olsun reis seni bekleyenlere de gözü aydın olsun Allah düşürmesin

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,275
8,333
113
dostum hoşgeldin her ne kadar yıldızımız barışmasada yokluğun belli oluyordu ayrıca çok ama çok geçmiş olsun bunu bütün samimiyetimle söylüyorum Allah düşmanımı dahi düşürmesin oralara gözün aydın umarım stresden,endişeden uzak mutlu bir hayat sürersin 🙋🙋

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,224
2,992
113

10 kişi 200

@Shellac @Daimon
Geçmiş olsun

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113

10 kişi 200

@Shellac @Daimon
Hoşgeldin geçmiş olsun abi

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,164
20,554
113
12 yaşında bi kız çocuğu istismara uğramış. Karşı tarafın babasıyla konuşmaya gittim ilk saniye yanliş cümle kurdu kafasını gözünü kırdım döndüm gittim. Sonra sinirimi alamadım geri döndüm falçatayla kestim
Gelmiş geçmiş olsun. Ah şu aw sinirine karşı koyabilsek. 2 yıl önce ruhsatlı silah aldım. Arabaya koyarım nolur nolmaz diye. Şimdi kendimi tutamam , bir anlık öfkeyle sıkarım diye köye götürdüm orada duruyo 😀

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,857
4,233
113
dostum hoşgeldin her ne kadar yıldızımız barışmasada yokluğun belli oluyordu ayrıca çok ama çok geçmiş olsun bunu bütün samimiyetimle söylüyorum Allah düşmanımı dahi düşürmesin oralara gözün aydın umarım stresden,endişeden uzak mutlu bir hayat sürersin 🙋🙋
Bize gün yüzü haram
6 7 sene önceki dosyalar geliyor hala
18 ay 4 te 4 daha var
4 te 4 e bağladılar beni artık her suç kapalıda
Pasaport geliyor bu hafta
Galiba yol alma vakti geldi bu ülkeden
Hayırlısı hepimiz için

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,144
2,184
113
Beyler hani ceza yatanla bekleyende aynı cezayı yatıyor bekleyen içerisini bilmediği için sürekli kafasında kuruyor acaba rahatmı acaba sıkıntısı varmı gibi bi dünya düşünceler insan dikkat etmeli düşünceli hareket etmeli

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,254
4,411
113
Geçmiş olsun bende düştüm o çukura az cezayla çıktım çok şükür denetimi de bitirdim şuan özgürüm, Allah tekrar düşürmesin

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
479
83
geçmiş olsun

cunazor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,342
532
113
Geçmiş olsun

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,656
3,409
113
12 yaşında bi kız çocuğu istismara uğramış. Karşı tarafın babasıyla konuşmaya gittim ilk saniye yanliş cümle kurdu kafasını gözünü kırdım döndüm gittim. Sonra sinirimi alamadım geri döndüm falçatayla kestim
Geçmiş olsun hakime göre değişiyor gibi geliyor bana,,benzer yaralama ve kasttan yakın dönemde iki davam oldu birinde 1,8 yıl diğerinde 1,6 yıl verdi HAGB verip erteledi tekrar istinafa gittim çok değişken biri beraat veriyo diğeri 6-7 yıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...