Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Teğmen Dövsem Ne Olur

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,223
5,848
113
O kadar rahat dövebileceginden nasıl eminsin
Tegmen seni inim inim inletir
buda dogru adam yillardir spor yapmiş taktik sitrateji biliyor bir yerine vurup bayiltabilir diz kapaginin arkasina vurup seni saniyesinde yere yapistirabilir 3 5 saniyede nefesini kesebilir ki yakin dovus egitimi veriyorlar temel konulari bunlar :)

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,586
1,944
113
Bu konuyu açacak potansiyel varsa sende eğer teğmen tekte yer seni

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
1,181
113
Sen teğmen dövmeyi bırak şimdi köşeden içeri girecek esas duruşta komutanım çekersin 🤣

blackmoon1881

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
17
8
ben er iken astsubay dövdüm ama davamda haklıydım hiç birşey de olmadı (devriyesini nöbetten asker cıkarıp ona attırıyordu) bende bunu yakalayınca elime koz geçti hiç birşey yapamadı tutanak mutanak sayıkladı ama hiç birşey göremedik yani haklıysan dal gitsin gardaş

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Başkan direkt kafasına sık bence

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
358
63
kardeş akeriye burası ,mantık aramamak gerek ,ast üst muhabbetine sadık olman gerek,ben yemek sırasında üst devreme ,kafa attım,haklıydım,timimdeki herkes şait olmasına rağmen,haklıda olsam kavga ettim diye,1 aya yakın disko da yattım, o yüzden sen bide rütbelisin sabırlı ol,köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicen,ypksa aslanı kediye boğdururlar

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
ben er iken astsubay dövdüm ama davamda haklıydım hiç birşey de olmadı (devriyesini nöbetten asker cıkarıp ona attırıyordu) bende bunu yakalayınca elime koz geçti hiç birşey yapamadı tutanak mutanak sayıkladı ama hiç birşey göremedik yani haklıysan dal gitsin gardaş
Oğuz uyan oğuz bende korgeneral dovmustum hiçbirşey olmadı

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Asteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
Son 3 ay kala kidemli bascavusun girtlagini sikip savurdum adami konyada merkezde sef garsondum,son 3 ay aksehirde bi koyde 3 askerle dewriye atarak bitirmistim hey gidi gunler hey