- 3,458
- 1,756
- 113
Çok rahat dostum sen orasını bana bırakO kadar rahat dövebileceginden nasıl eminsin
Tegmen seni inim inim inletir
Çok rahat dostum sen orasını bana bırakO kadar rahat dövebileceginden nasıl eminsin
Tegmen seni inim inim inletir
Şu konuları nasıl acinca kapatmiyorlar anlamıyorum.bonus falan zaten yok forumda bı de böyle konular moda olduAsteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
Bedava askerlik yapma hakkı kazanırsınAsteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
Dövmedikce bilemezsin. Döv , hapisten çıkınca olayı ve hapishane anıların için detaylı bir konu aç bilgilendirme gibi yani .Asteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
1 ay sonra askerliği bitiyorsa zaten o gidince oh aw der rahatlarsın dövme işini de unutursun ya gitmeden döv yada zaten gitti artık amaan diyeceksin o yüzden 1 ay sonra gitsin hiç kendini yakmaAsteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
Bu adam askeriyede ve aynı ülke içinde kutsal ve onurlu bir görev yerinde birbirlerine düşen komutan birde bunlar. Er erbaş olsa cahil eğitimsiz askerlikten bi haber derim . Lakin eğitim almış kişilerin durumuna bak.Şu konuları nasıl acinca kapatmiyorlar anlamıyorum.bonus falan zaten yok forumda bı de böyle konular moda oldu
Gerçekten eğitimli bir asteğmen ve teğmen orada kavga etmez zaten.bu konu olsun diye açılmış bir konu hani değişik astegmenlik efsaneleri vardır uzmanla kavga etsem ne olur gibilerinden.bubkonuyu acanda askerde bı Erden ötesi değildir .ben asteğmen olarak yaptım kimseyle kavga etmedim.uzman ,astsubaylar üstüne saygılı olur.astegmenlerle tegmenlerde zaten aynı rütbe gibi bişey genelde iyi anlaşırlar.astegmenler son 3 ay teğmen olur ve öyle tamamlar gorevini.Bu adam askeriyede ve aynı ülke içinde kutsal ve onurlu bir görev yerinde birbirlerine düşen komutan birde bunlar. Er erbaş olsa cahil eğitimsiz askerlikten bi haber derim . Lakin eğitim almış kişilerin durumuna bak.
Bellerinde askeriyenin verdiği silahı tüfeği taşıyorlar gözleri dönse birbirlerini vururlar bunlar.
Dikkat ette dayak yeme 😂😂😂30 gün sonra terhis oluyor askerlikle ilişiği kesiliyor o zaman dövsem birşey yapabilir mi
Daha boş bir muhabbet görmedim bombossun kardeş valla bakAsteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
La tirrik bunlarGerçekten eğitimli bir asteğmen ve teğmen orada kavga etmez zaten.bu konu olsun diye açılmış bir konu hani değişik astegmenlik efsaneleri vardır uzmanla kavga etsem ne olur gibilerinden.bubkonuyu acanda askerde bı Erden ötesi değildir .ben asteğmen olarak yaptım kimseyle kavga etmedim.uzman ,astsubaylar üstüne saygılı olur.astegmenlerle tegmenlerde zaten aynı rütbe gibi bişey genelde iyi anlaşırlar.astegmenler son 3 ay teğmen olur ve öyle tamamlar gorevini.
Yok reis öyle deme ben dağıtım yapım sürekli faydalı iş yapım açtığım konu direkt kapatılır böyle idiotlarin konulari günlerce açık kalır ŞaşmazŞu konuları nasıl acinca kapatmiyorlar anlamıyorum.bonus falan zaten yok forumda bı de böyle konular moda oldu
Aynısını bende demiştim konudaki ilk mesajımda çok ilginç bir yönetim varYok reis öyle deme ben dağıtım yapım sürekli faydalı iş yapım açtığım konu direkt kapatılır böyle idiotlarin konulari günlerce açık kalır Şaşmaz
Görmedim valla reis onu ama can sıkıyor bu tutumAynısını bende demiştim konudaki ilk mesajımda çok ilginç bir yönetim var
Sen o üsteğmenin kılına dokun önce toplu olarak üstünden geçerler tertemiz gerisinin pek bir önemi kalmayacaktır senin adına zaten tıpa yiyorsa hiç bekleme dostAsteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
İllaki ters insanlar olur komutan olsun asker olsun ama orda herkesin psikolojisi iyi değildir özellikle erlerin. Ama komutanların daha üst seviyede bir anlayış ve yönetim şekli olmalıdır. Orda birbirlerine düşmeyecekler. Sorun varsa birisi alttan alıp konuşarak çözmeli.Gerçekten eğitimli bir asteğmen ve teğmen orada kavga etmez zaten.bu konu olsun diye açılmış bir konu hani değişik astegmenlik efsaneleri vardır uzmanla kavga etsem ne olur gibilerinden.bubkonuyu acanda askerde bı Erden ötesi değildir .ben asteğmen olarak yaptım kimseyle kavga etmedim.uzman ,astsubaylar üstüne saygılı olur.astegmenlerle tegmenlerde zaten aynı rütbe gibi bişey genelde iyi anlaşırlar.astegmenler son 3 ay teğmen olur ve öyle tamamlar gorevini.
Şöyle şunu temiz dövseler pipetle beslenmeye mahkum kalsa keşkeSen o üsteğmenin kılına dokun önce toplu olarak üstünden geçerler tertemiz gerisinin pek bir önemi kalmayacaktır senin adına zaten tıpa yiyorsa hiç bekleme dost