Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat ve Maaş Hakkında

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,113
1,468
113
Neden hala çıkışını yapmamış ki? Hangi kod ile çıkışının yapılacağı çok önemli çıkış yapilirsa hangi kod ile çıkartıldığıni ve detaylalarini öğrenmeden imza atma.
Normalde 1 hafta süresi var

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
Yargıtay'dan kolay kolay dönmez ilginç olmus
333333333333333333.jpg

Rezaletin son perdesi :) birde zarar ettik... ilkinde eksik hesapladılar vs 16 bin civarı alıyordum, o vakit 6-7 bin dolardı, ikinci yine eksik, 5 bin dolara denk geliyordu.

o bu derken bizim nasımız var, imanımız var dedi reis dolar uçtu faiz düştü, aldım 1100 dolar :) ben de sonra yine şeytana tapınmaya başladılar faiz oldu 50 :d

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
o sebepten Türk yargısına başvurulması aslında akıl tutulmasıdır... Çaresizlikten...

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,113
1,468
113
Ekli dosyayı görüntüle 812812

Rezaletin son perdesi :) birde zarar ettik... ilkinde eksik hesapladılar vs 16 bin civarı alıyordum, o vakit 6-7 bin dolardı, ikinci yine eksik, 5 bin dolara denk geliyordu.

o bu derken bizim nasımız var, imanımız var dedi reis dolar uçtu faiz düştü, aldım 1100 dolar :) ben de sonra yine şeytana tapınmaya başladılar faiz oldu 50 :d
Faiz aliyorsunda,iş davalari devlet faizi üzerinden hesaplanıyor.ilginc sava imiş seninki 2011 de bende iş davası açmıştım 2.5 sene sonra almıştım paramı.su anda devam eden başka bir davam daha var 7-8 ay oldu

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
Faiz aliyorsunda,iş davalari devlet faizi üzerinden hesaplanıyor.ilginc sava imiş seninki 2011 de bende iş davası açmıştım 2.5 sene sonra almıştım paramı.su anda devam eden başka bir davam daha var 7-8 ay oldu
İyi şanslar 🙏

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,860
2,637
113
Avukata ver vekalet ücretini ver ilgilensin

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
Kisalmis o zaman bayagimax 20 aya alırız parayı o zaman
6 ay bekler, 1 ay ön inceleneme de yazar, onaylanınca kısa... Onaylanmıcak gibiyse bekle Allah bekle... Bozunca kararı zaten üstüne 6-7 ay yeni duruşma günü.. Yok tekrar bilirkişi raporu bekle...

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,113
1,468
113
6 ay bekler, 1 ay ön inceleneme de yazar, onaylanınca kısa... Onaylanmıcak gibiyse bekle Allah bekle... Bozunca kararı zaten üstüne 6-7 ay yeni duruşma günü.. Yok tekrar bilirkişi raporu bekle...
Benim iş sağlam sıkıntı yok,sadece temyiz bekleme sürecini merak ettim,eskiden en az 2 sene beklerdi temyizde