- 5,113
- 1,468
- 113
Normalde 1 hafta süresi varNeden hala çıkışını yapmamış ki? Hangi kod ile çıkışının yapılacağı çok önemli çıkış yapilirsa hangi kod ile çıkartıldığıni ve detaylalarini öğrenmeden imza atma.
Normalde 1 hafta süresi varNeden hala çıkışını yapmamış ki? Hangi kod ile çıkışının yapılacağı çok önemli çıkış yapilirsa hangi kod ile çıkartıldığıni ve detaylalarini öğrenmeden imza atma.
Yargıtay'dan kolay kolay dönmez ilginç olmus
Arkadaşım seni işten çıkarmissa,üstünden 10 gün geçmesine rağmen SGK bildirimleri devam ediyorsa.noterden beni işten çıkarmanıza rağmen neden SGK bildirimlerimi yapıyorsun diye ihtarname cekİnşallah dost
Faiz aliyorsunda,iş davalari devlet faizi üzerinden hesaplanıyor.ilginc sava imiş seninki 2011 de bende iş davası açmıştım 2.5 sene sonra almıştım paramı.su anda devam eden başka bir davam daha var 7-8 ay olduEkli dosyayı görüntüle 812812
Rezaletin son perdesibirde zarar ettik... ilkinde eksik hesapladılar vs 16 bin civarı alıyordum, o vakit 6-7 bin dolardı, ikinci yine eksik, 5 bin dolara denk geliyordu.
o bu derken bizim nasımız var, imanımız var dedi reis dolar uçtu faiz düştü, aldım 1100 dolarben de sonra yine şeytana tapınmaya başladılar faiz oldu 50 :d
İyi şanslar 🙏Faiz aliyorsunda,iş davalari devlet faizi üzerinden hesaplanıyor.ilginc sava imiş seninki 2011 de bende iş davası açmıştım 2.5 sene sonra almıştım paramı.su anda devam eden başka bir davam daha var 7-8 ay oldu
Eyvallah, kazanirim büyük ihtimalle de.temyiz ne kadar sürüyor şuan ,sen tecrubelisindir yeniyeİyi şanslar 🙏
SGK çıkışı olnamiski avukatada veremez.alacagi 3 kuruş astarindan phaliya gelirAvukata ver vekalet ücretini ver ilgilensin
Helalinden 8-9 ay.Eyvallah, kazanirim büyük ihtimalle de.temyiz ne kadar sürüyor şuan ,sen tecrubelisindir yeniye
Kisalmis o zaman bayagimax 20 aya alırız parayı o zamanHelalinden 8-9 ay.
6 ay bekler, 1 ay ön inceleneme de yazar, onaylanınca kısa... Onaylanmıcak gibiyse bekle Allah bekle... Bozunca kararı zaten üstüne 6-7 ay yeni duruşma günü.. Yok tekrar bilirkişi raporu bekle...Kisalmis o zaman bayagimax 20 aya alırız parayı o zaman
Benim iş sağlam sıkıntı yok,sadece temyiz bekleme sürecini merak ettim,eskiden en az 2 sene beklerdi temyizde6 ay bekler, 1 ay ön inceleneme de yazar, onaylanınca kısa... Onaylanmıcak gibiyse bekle Allah bekle... Bozunca kararı zaten üstüne 6-7 ay yeni duruşma günü.. Yok tekrar bilirkişi raporu bekle...