- 2,019
- 956
- 113
Evet dost.170 mi
Evet dost.170 mi
Avukatla anlaşıcan, çoğu para almaz, harçları senden alırlar + vekalet vericen.. Parayı dava kazanınca resmi avukat ücretini karşı taraf ödemek zorunda kalıyor tabi tam haklıysan.... Bazen şu şu konuda haklı, şu konuda davanın reddine diye karar çıkıyor. Yüzde 70 karşı tarafa yüklüyor yüzde 30 sana vs...Çok uzun sürmez mi diğer elemanıylada avukatlık ne kadar avukata versem
ihbarı niye bıraksın adamAdam gayet kibar anlayişlı sen yangından mal kaçırır gibi konuşuyorsun kıdem al ve adamı bırak gitsin
İş çıkışı arabaya at, ıssız bir dağ basindaki kulübeye götür, önce güzelce ıslat, sonra ayaktan başlayarak tırnaklarını kerpetenle sök, sonra dişlerini, sonra ayaktan başlayıp tek tek parmaklarını kör bahçe makasiyla kes, ardından 10 dk dinlen çay kahve yap kendine, anın tadını çıkar.Sonra tamamen soy üzerindekileri çıkar, derisini incitmeden yüz, tuz ruhunu başından aşağı dök, gözlerini çıkar bu arada tabi senin isteğine kalmış, burun ve kulaklarını kes .Buradan sonrası zevkine hitap ediyor.Abiler selamın aleykğm cümleten 6.5 ay bi işterinde çalıştım her ay maaşlar geç yatıyordu bende patronla kavga ettim çıkışımı verdi ayın 5 inde yatması gereken maaş hala yatmadı üstüne benle kavga ediyor ihbar tazmşnatın 15 gün ben diyorum 1 ay en son kendi muhasebeciside 1 ay dedi ihbar ücreti toplam 50 k alacğım var şu zaman ödiyecem diyor para alamadım diyor oyalıyor ailem köyde evde tekim iş buldum cepte para yok işe gidemiyorum ne yapabilirim acil ravsiyeleriniz
İnşallah dostAlirsin parani alırsın adamda yoktur para olsa emin ol verir sana az sabret be kardeşim sende
Alın terinlen çalışmışsın adam senin paranı yiyemez oldumu verir bence az sabret sabrın sonu selamettir alırsın parani rahat olİnşallah dost
Ne bileyim öyle bi konuşma varki adamda 😄ihbarı niye bıraksın adam![]()
Adam konuşmasını beğenmemiş ki git avukata ver diyorNe bileyim öyle bi konuşma varki adamda 😄
10 yıl süren ne davasıAvukatla anlaşıcan, çoğu para almaz, harçları senden alırlar + vekalet vericen.. Parayı dava kazanınca resmi avukat ücretini karşı taraf ödemek zorunda kalıyor tabi tam haklıysan.... Bazen şu şu konuda haklı, şu konuda davanın reddine diye karar çıkıyor. Yüzde 70 karşı tarafa yüklüyor yüzde 30 sana vs...
Ayrıca senin total paradan yüzde alır. Onu da konuşcaksınız tabi... Kel kalırsın artık m. yerinde, haklı ve davacı olmak zor. Benim bir tanesi 10 yıl sürdüYeni adliye binası ihalesi vermeyle, adalet sistemi olmuyor ama anlatamıyoruz... Afrikada böcek yiyen adamlar mahkeme kursa daha düzgün işler... En azından uzun sürmez m.
Ekli dosyayı görüntüle 812600
Hayır.1.5 senedir calisyorum maaş 57500 sigorta primi maasin üstünden yatıyor işten kendim çıkarsam herhangi bir tazminat alıyormuyum ?
iş mahkemesi, 3 kere yargıtaydan döndü :d aslında bitmedi m.k şeyi, karşı taraf avukatı dedi artık aramızda çözelimi kurtulalım...10 yıl süren ne davası
Yargıtay'dan kolay kolay dönmez ilginç olmusiş mahkemesi, 3 kere yargıtaydan döndü :d aslında bitmedi m.k şeyi, karşı taraf avukatı dedi artık aramızda çözelimi kurtulalım...
Yaş kaç kaç girislisinHayır.
Yasin gencse ,dava açıp birakabilirsin1.5 senedir calisyorum maaş 57500 sigorta primi maasin üstünden yatıyor işten kendim çıkarsam herhangi bir tazminat alıyormuyum ?