Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat ve Maaş Hakkında

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
354
83
1.5 senedir calisyorum maaş 57500 sigorta primi maasin üstünden yatıyor işten kendim çıkarsam herhangi bir tazminat alıyormuyum ?

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
1,070
113
Çok uzun sürmez mi diğer elemanıylada avukatlık ne kadar avukata versem
Avukatla anlaşıcan, çoğu para almaz, harçları senden alırlar + vekalet vericen.. Parayı dava kazanınca resmi avukat ücretini karşı taraf ödemek zorunda kalıyor tabi tam haklıysan.... Bazen şu şu konuda haklı, şu konuda davanın reddine diye karar çıkıyor. Yüzde 70 karşı tarafa yüklüyor yüzde 30 sana vs...

Ayrıca senin total paradan yüzde alır. Onu da konuşcaksınız tabi... Kel kalırsın artık m. yerinde, haklı ve davacı olmak zor. Benim bir tanesi 10 yıl sürdü :D Yeni adliye binası ihalesi vermeyle, adalet sistemi olmuyor ama anlatamıyoruz... Afrikada böcek yiyen adamlar mahkeme kursa daha düzgün işler... En azından uzun sürmez m.

ddddd.jpg

Fener211996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
45
28
Adam gayet kibar anlayişlı sen yangından mal kaçırır gibi konuşuyorsun kıdem al ve adamı bırak gitsin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,899
22,283
113
Alirsin parani alırsın adamda yoktur para olsa emin ol verir sana az sabret be kardeşim sende

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,881
4,836
113
Abiler selamın aleykğm cümleten 6.5 ay bi işterinde çalıştım her ay maaşlar geç yatıyordu bende patronla kavga ettim çıkışımı verdi ayın 5 inde yatması gereken maaş hala yatmadı üstüne benle kavga ediyor ihbar tazmşnatın 15 gün ben diyorum 1 ay en son kendi muhasebeciside 1 ay dedi ihbar ücreti toplam 50 k alacğım var şu zaman ödiyecem diyor para alamadım diyor oyalıyor ailem köyde evde tekim iş buldum cepte para yok işe gidemiyorum ne yapabilirim acil ravsiyeleriniz
İş çıkışı arabaya at, ıssız bir dağ basindaki kulübeye götür, önce güzelce ıslat, sonra ayaktan başlayarak tırnaklarını kerpetenle sök, sonra dişlerini, sonra ayaktan başlayıp tek tek parmaklarını kör bahçe makasiyla kes, ardından 10 dk dinlen çay kahve yap kendine, anın tadını çıkar.Sonra tamamen soy üzerindekileri çıkar, derisini incitmeden yüz, tuz ruhunu başından aşağı dök, gözlerini çıkar bu arada tabi senin isteğine kalmış, burun ve kulaklarını kes .Buradan sonrası zevkine hitap ediyor.

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
200
63
Avukat işi uzun iş . Zaten 1 aylık maaş için avukat topa girmez. anlaşmaya çalış

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,131
1,469
113
Avukatla anlaşıcan, çoğu para almaz, harçları senden alırlar + vekalet vericen.. Parayı dava kazanınca resmi avukat ücretini karşı taraf ödemek zorunda kalıyor tabi tam haklıysan.... Bazen şu şu konuda haklı, şu konuda davanın reddine diye karar çıkıyor. Yüzde 70 karşı tarafa yüklüyor yüzde 30 sana vs...

Ayrıca senin total paradan yüzde alır. Onu da konuşcaksınız tabi... Kel kalırsın artık m. yerinde, haklı ve davacı olmak zor. Benim bir tanesi 10 yıl sürdü :D Yeni adliye binası ihalesi vermeyle, adalet sistemi olmuyor ama anlatamıyoruz... Afrikada böcek yiyen adamlar mahkeme kursa daha düzgün işler... En azından uzun sürmez m.

Ekli dosyayı görüntüle 812600
10 yıl süren ne davası

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,131
1,469
113
1.5 senedir calisyorum maaş 57500 sigorta primi maasin üstünden yatıyor işten kendim çıkarsam herhangi bir tazminat alıyormuyum ?
Yasin gencse ,dava açıp birakabilirsin
Mahkeme 2.5 3 sene sürer yargutayla alirsin

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
742
357
113
Neden hala çıkışını yapmamış ki? Hangi kod ile çıkışının yapılacağı çok önemli çıkış yapilirsa hangi kod ile çıkartıldığıni ve detaylalarini öğrenmeden imza atma.

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
560
265
63
Çıkışını Ve Bütün Haklarını Alınca Direk Git İşsizlik Maaşi da Bağlat Kardeşim Umarım Bir An Önce Hakkin Olanı Alırsın