- 64,120
- 29,629
- 113
Sana değil reis hemen yanlış anlama abimle şakalaşıyorum şuan anladı o :\Dost ne yalan parayla 😃 ne yaşıyorsun şuan
Sana değil reis hemen yanlış anlama abimle şakalaşıyorum şuan anladı o :\Dost ne yalan parayla 😃 ne yaşıyorsun şuan
Ne bilim dost üzerime alındım Bi an 😃Sana değil reis hemen yanlış anlama abimle şakalaşıyorum şuan anladı o :\
Biz hesapladık baya 4 arkadaşla sırbistan tatili 2 kisinin alanya tatiline bedeldi neredeyse. Türkiyede tatil aşırı pahalı hele bir de alkol kullanıyorsanBakalım dost araştırma yapıyorum hiç tatile çıkmadım saglam bir yer bulmam lazım
Dost yurt dışına da gitmedim ki yani şim vizesiz olan yere gitsem illaki insan clube gitmek isteyecek ve dil de yok 😃Biz hesapladık baya 4 arkadaşla sırbistan tatili 2 kisinin alanya tatiline bedeldi neredeyse. Türkiyede tatil aşırı pahalı hele bir de alkol kullanıyorsan
Abi genc adamız bırakta yılda 1 kere tatil yapalım 😃Ulan biz bu ayi nasil atlaticaz yarin nasil ekmek alicaz diye dusunuyoruz millet 5 ay oncesinden tatil arastirmasi yapiyor.biz ölelim en iyisi
Benim yorumum sana deil la hayataBende ev geçindiriyorum bekarım abi 😃 ama yani benimde tatile ihtiyacım var
Sıkma canını abi be ne yapacan işte aynı hayatBenim yorumum sana deil la hayata
Rahat ol cözülüyor onlar bir sekildeDost yurt dışına da gitmedim ki yani şim vizesiz olan yere gitsem illaki insan clube gitmek isteyecek ve dil de yok 😃
Bakalım dostRahat ol cözülüyor onlar bir sekilde![]()
Dost önerebileceğin yer varmıCok calistim antalya ve bodrumda butce onemli dost
Butce nasilDost önerebileceğin yer varmı
20 25 k dostButce nasil
Antalya sicagi cok kotu bodrum daha iyi ve bodrumun havasi cok iyi luks yer istiyorsan gümbet tarafina bak ucuz yer istiyorsan akyarlar tarafina bak zaza beach woxxie otel oralar ucuz hersey dahil falan birde onceden ayarlarsan daha ucuza getirirsin20 25 k dost
Çok sagol dost oraya da bakacamAntalya sicagi cok kotu bodrum daha iyi ve bodrumun havasi cok iyi luks yer istiyorsan gümbet tarafina bak ucuz yer istiyorsan akyarlar tarafina bak zaza beach woxxie otel oralar ucuz hersey dahil falan birde onceden ayarlarsan daha ucuza getirirsin
Dedigim oteller cok iyi otel degil ama haberin olsun ama normal bir butce ile gidilir yani oralarin sahili cok temizÇok sagol dost oraya da bakacam