Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tatil Yeri Öneri

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,894
3,254
113
Tatil yapan illaki vardır burada tecrübeli bize ögüt verebilecek 😃

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Ulan biz bu ayi nasil atlaticaz yarin nasil ekmek alicaz diye dusunuyoruz millet 5 ay oncesinden tatil arastirmasi yapiyor.biz ölelim en iyisi

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,894
3,254
113
Biz hesapladık baya 4 arkadaşla sırbistan tatili 2 kisinin alanya tatiline bedeldi neredeyse. Türkiyede tatil aşırı pahalı hele bir de alkol kullanıyorsan
Dost yurt dışına da gitmedim ki yani şim vizesiz olan yere gitsem illaki insan clube gitmek isteyecek ve dil de yok 😃

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,894
3,254
113
Bende ev geçindiriyorum bekarım abi 😃 ama yani benimde tatile ihtiyacım var

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,162
3,070
113
Şuan her hangibie ilde pansiyondan bir tık iyi oteller 550 tl geceliği . Bizim şirketin pazarlamacılarına otel tutuyprum ordan biliyorum . Tatil yerlerindeki düzgün oteller kimbilir kaç paradır . Devlet çaktırmadan yıl başından beri konaklama vergisi çıkardı kimse çıt etmedi , gerçi neye ses çıkarıyorlarki buna ses etsinler . Otel faturalarınızda bu vergiyi açıkca görebilirsiniz yüzde 2 sanırım faruralarda yazıyor (

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Antalya sicagi cok kotu bodrum daha iyi ve bodrumun havasi cok iyi luks yer istiyorsan gümbet tarafina bak ucuz yer istiyorsan akyarlar tarafina bak zaza beach woxxie otel oralar ucuz hersey dahil falan birde onceden ayarlarsan daha ucuza getirirsin

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,894
3,254
113
Antalya sicagi cok kotu bodrum daha iyi ve bodrumun havasi cok iyi luks yer istiyorsan gümbet tarafina bak ucuz yer istiyorsan akyarlar tarafina bak zaza beach woxxie otel oralar ucuz hersey dahil falan birde onceden ayarlarsan daha ucuza getirirsin
Çok sagol dost oraya da bakacam