Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tanıdık Güvenilir Hoca 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,026
774
113
Kardeşim öncelikle nörolog vs sonrada psikolog/psikiyatriye götürseniz!!

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
458
83
arkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi
sihirdi ye bişeymi var mk hangi çağda yaşıyon sen adam utanır bu konuyu açmaya neyse

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,853
7,528
113
Sihirdar vadisi gibi. Kral geçmiş olsun da sihir yaptılar güzel bir tabir tebrik ederim

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,351
788
113
arkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi
Hocaymış 😃 bu kafayla daha çok dolandırılır tanıdıkların o çocuğa yazık o paraları doktor doktor gezerek harcasaydılar şimdiye çoktan şifası bulunurdu..sihirmiş büyüymüş bunlara inananlara çok acıyorum..yabancı bi youtuber bu büyücülerle çok güzel makara geçmiş izleyin videolarını ders çıkarın biraz tüm dünyada ki büyücülere seslenip büyü yapın diyor saç ıvır zıvır isteyenlerede gönderiyor sonra bir kaç ay kayboluyor büyücüler artisleniyo gördünüz mü büyü ile şaka olmaz diye adam sonra ortaya çıkıyo hepsiyle alay ediyo bu seferde bazı büyücüler biz sana koruma büyüsü yaptık ondan hayattasın diyo 🤣🤣🤣 inanmayın böyle şeylere tek gerçek bilimdir

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,006
2,767
113
şaka gibi bir millet ya. hayret ediyorum size. ruhsal bozukluğu olanların çözümünü size tıklatınca anlarsınız. gerçi anlayacağınızı da sanmıyorum. tartışmaya bile giremeyecek kadar iq düşüklüğü sezdim bu konuda.
La oğlum psikolojik sorunlar illaki doktor işi ama bazı sorunlar hacı hoca işi

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,478
2,445
113
Sihri gerçek bozacak kelimeyi söylüyorum. Seni seviyorum desin oda gider herkes gibi.

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,161
473
83
Olum sen gerizekalımısın türkçe-meal lazım mı
sorduğunu düşündüğü soru " Ya amk salağı seni bilime inanıyorsun değil mi söyle ozaman bilim para psikolojiye ne diyor yarrak kafası çok biliyorsunuz ya cevap ver ama " bu. Biri ne sorduğunu anlatsın bana ya

tug0000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
344
63
Daha önce bu tür manevi konularda sıkıntı yaşadım ve edindiğim tecrübeye göre çözümü basit olabilir; doktora gitmenize bile gerek kalmayabilir. Eğer bir kişinin üzerinde ciddi bir büyü veya benzeri bir manevi sıkıntı varsa, Kur'an'da Saffat Suresi vardır. Eğer okuyabiliyorsanız yanında okursunuz ya da bilmiyorsanız sesli olarak açabilirsiniz.

Eğer kişi okuma sırasında bayılıyorsa, kaçmaya çalışıyorsa veya elleri ayakları uyuşuyorsa, zaten üzerinde bir sıkıntı olduğu anlaşılır.

Eğer bu belirtilerin hiçbiri olmuyorsa, kişinin durumu tıbbi bir destek gerektiriyordur ve çözümü doktorluktur. Bilmediğiniz yerlere ve kişilere gitmeyin; çünkü üzerinde manevi bir sıkıntı varsa bile, bu konuda bilgisi olmayan biri durumu daha kötü hale getirebilir.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,853
7,528
113
Bazı şeyler kendiliğinden şifa buluyor da haciya hocayami yoruyorlar acaba. Bende pek inanmam hatta hiç inanmam. Ama çözüm Kur'an-ı Kerim'de yazan dualar ise kendisi ya da bi yakinida okuyabilir. Hoca tayfası elçilik mi almış gökyüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...