- 8,006
- 2,767
- 113
Doktor işi olmayabilirGeçmiş olsun aga hoca tanımıyorum ama düzgün birisini bulursan tedavisi olacaktır hastaneye götürdünüz heralde
Doktor işi olmayabilirGeçmiş olsun aga hoca tanımıyorum ama düzgün birisini bulursan tedavisi olacaktır hastaneye götürdünüz heralde
şaka gibi bir millet ya. hayret ediyorum size. ruhsal bozukluğu olanların çözümünü size tıklatınca anlarsınız. gerçi anlayacağınızı da sanmıyorum. tartışmaya bile giremeyecek kadar iq düşüklüğü sezdim bu konuda.Herşeyi doktordan öğreneceğini sanıyorlar
Aferim bilmediğin şeyler hakkında konuşmane diyon lan. soru sormayı öğren önce
sihirdi ye bişeymi var mk hangi çağda yaşıyon sen adam utanır bu konuyu açmaya neysearkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi
Ya bilmiyorlar soruyorum cevap vermiyorlar amk salaklarıHerşeyi doktordan öğreneceğini sanıyorlar
sen de bir doktora git bence. kendi kendine konuşup aferin felan diyorsun. rahatsız dasdhaAferim bilmediğin şeyler hakkında konuşma
Hocaymış 😃 bu kafayla daha çok dolandırılır tanıdıkların o çocuğa yazık o paraları doktor doktor gezerek harcasaydılar şimdiye çoktan şifası bulunurdu..sihirmiş büyüymüş bunlara inananlara çok acıyorum..yabancı bi youtuber bu büyücülerle çok güzel makara geçmiş izleyin videolarını ders çıkarın biraz tüm dünyada ki büyücülere seslenip büyü yapın diyor saç ıvır zıvır isteyenlerede gönderiyor sonra bir kaç ay kayboluyor büyücüler artisleniyo gördünüz mü büyü ile şaka olmaz diye adam sonra ortaya çıkıyo hepsiyle alay ediyo bu seferde bazı büyücüler biz sana koruma büyüsü yaptık ondan hayattasın diyo 🤣🤣🤣 inanmayın böyle şeylere tek gerçek bilimdirarkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi
lan hasdfhasfhas sen ne sordun olum ciddiyimYa bilmiyorlar soruyorum cevap vermiyorlar amk salakları
soru sorsana olum ne diyorsun sen dhasfBana cevap ver amk bilimcisi seni
Olum sen gerizekalımısın türkçe-meal lazım mılan hasdfhasfhas sen ne sordun olum ciddiyim![]()
La oğlum psikolojik sorunlar illaki doktor işi ama bazı sorunlar hacı hoca işişaka gibi bir millet ya. hayret ediyorum size. ruhsal bozukluğu olanların çözümünü size tıklatınca anlarsınız. gerçi anlayacağınızı da sanmıyorum. tartışmaya bile giremeyecek kadar iq düşüklüğü sezdim bu konuda.
sorduğunu düşündüğü soru " Ya amk salağı seni bilime inanıyorsun değil mi söyle ozaman bilim para psikolojiye ne diyor yarrak kafası çok biliyorsunuz ya cevap ver ama " bu. Biri ne sorduğunu anlatsın bana yaOlum sen gerizekalımısın türkçe-meal lazım mı
devam bu kafa ile. devaaaaaamLa oğlum psikolojik sorunlar illaki doktor işi ama bazı sorunlar hacı hoca işi
Puhahhaja 😂😂😂😂😂devam bu kafa ile. devaaaaaam