- 4,339
- 1,968
- 113
Pese gittik geldik ne oldu burda adam başı 10 ar k mi var 😃
Kral bosver insan doğruları söyleyince batıyor. Arkadaş aklı sıra kendi rezilligini laf oyunları ile örtmeye çalisiyor. Hiç birimiz beyaz kağıt kadar temiz değiliz ama ben bu arkadaşı anlayamadım. Ya çok saf yada üst düzey kaşar sınıfındanBedof iyi adamdır dost severiz
Kanka gecen haftaıcı senden parca parca 2750 almısım sıteler akladı bıle o parayıUlan metooo ulan meto
Osimheni gectin parayi mezara mi getirecen lan
Dağıtım var listeyi ayarlamaya çalışıyoruzPese gittik geldik ne oldu burda adam başı 10 ar k mi var 😃
Yoo isim verebilirsin sorun değil, listeyi sen yaptığın için dağıtımı sen yapacaksın sanmıştımŞunu yazdıktan sonra özelden iban atan oldu isim vermicem dostumuz ama güldük gece gece 😁
İyi borçlu çıkarmamış seniMatın son kodu 5 liradan 20 fs. 0 lira ödedi. Hadi herkese iyi geceler
Başta vardım da pese gittik. Zaten takip etmiyorum çok daha 1 TL dağıtım aldığımızi görmedik. Liste genelde tanıdıklar arasında dönüyor diye pek oralı olmuyorum zatenDağıtım var listeyi ayarlamaya çalışıyoruz
Nasıl ayar etti şerefsiz ya 5 lira öde bari de 1 spin daha çevirelimİyi borçlu çıkarmamış seni
İşe yarar bir oyunda vermiyor zaten belki sweet bir de olursa splash o da oyuna alırsaMatın son kodu 5 liradan 20 fs. 0 lira ödedi. Hadi herkese iyi geceler