- 35,959
- 26,818
- 113
Ekran suren 1 saat ama her konuya hakımsın puanaj323billion
Ekran suren 1 saat ama her konuya hakımsın puanaj323billion
Kanka 80 de atmış kamillerReal milan kombinesinden 200 k gitti 😢
Dagitisirsa sahip cikarizListe önemli değil dost eğer öyle bişey olursa payıma sahip çıkın yeter.
Ne kadar geç okadar iyi knkaKanka 80 de atmış kamiller
Ya bi git yat Allah'ını seversen, bir yerdende çıkma be kardeşim. Kacirdiysa adam kaçırdı sana ne oluyor herşeyden kendine pay biçme. Böyle saçma sapan mesajları görünce insanın beynine kan sicriyorReal milan kombinesinden 200 k gitti 😢
Biz listede yokuz hadi beni geçtim listenın en başında metin yok ortalara niye yazıyorsun adamıBeyler @JoeQuanqa bana iban atsın listeye bakalım dağıtalım mesajı görürseniz ben o esnada uykuda olurum bilin istedim hadi iyi gecceler
Adamın attığı ss 2 sayfa geride metoEkran suren 1 saat ama her konuya hakımsın puanaj
Sonuç bir şeyler alabildin inş ? Biradere kargo yollucam cezaevine acil sıkışıklık var utancımdan kimseye Dm de atamıyorum kafayı yicem 🥺🥺🥺☠☠Ne kadar geç okadar iyi knka
Tamam o zaman buraya üzülmedim 🔥🙏🏻iyi olmuş böylesi323billion
Şaban boyun devrilsin hemi kardeşimYa bi git yat Allah'ını seversen, bir yerdende çıkma be kardeşim. Kacirdiysa adam kaçırdı sana ne oluyor herşeyden kendine pay biçme. Böyle saçma sapan mesajları görünce insanın beynine kan sicriyor
Boyun posun devrilmesin hemi niye gelip demedin bozma milan üst olacak diyeYa bi git yat Allah'ını seversen, bir yerdende çıkma be kardeşim. Kacirdiysa adam kaçırdı sana ne oluyor herşeyden kendine pay biçme. Böyle saçma sapan mesajları görünce insanın beynine kan sicriyor
Suda susak var taş gıbı olmus55 sayfalık konunun hürmetine, Metin Hocam dağıtım olur mu bi suya baksan ne görüyorsan söyle olmazsa tekkeye su taşımaya devam edelim.
Ben değilde @Metings1905 kazandi knka yardimci olur insSonuç bir şeyler alabildin inş ? Biradere kargo yollucam cezaevine acil sıkışıklık var utancımdan kimseye Dm de atamıyorum kafayı yicem 🥺🥺🥺☠☠
Kanka onun 2 ay sonra 50 k verecegı lıste vardı nerde o adamlar bıze dusmezBen değilde @Metings1905 kazandi knka yardimci olur ins
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Şimdi gelecek Pokerden 500k yaptım diyecek 🙂 @tango35
Şaban boyun devrilsin hemi kardeşim
Arkadaş sikintili siz hürmet ediverin. 😂Boyun posun devrilmesin hemi niye gelip demedin bozma milan üst olacak diye