- 36,114
- 26,972
- 113
@tango35 basın acıklaması vadmıGaribanların listesini mezara kadar götürürüm siliyorum
@tango35 basın acıklaması vadmıGaribanların listesini mezara kadar götürürüm siliyorum
Sorun değil liste Dursun tango dagitmazssa ayıp olmasin diye arkadaşlara bir ara vurursak ben dağıtırımGaribanların listesini mezara kadar götürürüm siliyorum
Metin zaten gunde 1 saat uyuyorNey iptal mi meto git yat uyu vampir olucan ekrana baka baka 😁
Sen nasıl bir adamsın RENKTAŞ 🦅😍Sorun değil liste Dursun tango dagitmazssa ayıp olmasin diye arkadaşlara bir ara vurursak ben dağıtırım
Puahhaha ulanMetin zaten gunde 1 saat uyuyor
O bakiyeyi görünce bu geceyi es geçer yarın 2 saat uyur dengeler
Metonun ekran süresi 25 saat
SacmalkkMetin zaten gunde 1 saat uyuyor
O bakiyeyi görünce bu geceyi es geçer yarın 2 saat uyur dengeler
Metonun ekran süresi 25 saat
Olsun bu da gelir bu da geçer Laz dost, ne kayıplar verdik bu yolda 200k çerez parası sayilirReal milan kombinesinden 200 k gitti 😢
Saniyelerle kaçırdı üzdü. neyseki poker diye bi oyun var@Valenciennes realde attı hüngür hüngür ağlarım rüyamda
Gelir birazdanO değilde şimdi uykuda tutmaz tango biz uyuruz dağıtım yapar işe giderken görürüm gitme istği kalmaz evet @tango35 şuraya yazda görsün herkes dağılak dost 😁
Pokerde ne kadar kazandı dostumSaniyelerle kaçırdı üzdü. neyseki poker diye bi oyun var
Arkadas 300 u 500 yapmaya gitmiş sanirimPuahhaha ulan
Vurursak elbet kapı çalarız dost baş tacısın.Sorun değil liste Dursun tango dagitmazssa ayıp olmasin diye arkadaşlara bir ara vurursak ben dağıtırım
Listene listem gibi sahip cikarim dostBeyler @JoeQuanqa bana iban atsın listeye bakalım dağıtalım mesajı görürseniz ben o esnada uykuda olurum bilin istedim hadi iyi gecceler
323billionPokerde ne kadar kazandı dostum
Liste önemli değil dost eğer öyle bişey olursa payıma sahip çıkın yeter.Listene listem gibi sahip cikarim dost![]()