http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin tango35 | Günün Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
40000
Kupon Oranı
5.55

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,513
25,152
113
İşte tam da dediğim bu italya liginde herşey olur iy 0-0 biter ms 5 golle biter milanın maçları genelde hep böyle olur 0-0 iy 2 yarı başı golü yer sonra maçı çevirir

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,006
1,978
113
İşte tam da dediğim bu italya liginde herşey olur iy 0-0 biter ms 5 golle biter milanın maçları genelde hep böyle olur 0-0 iy 2 yarı başı golü yer sonra maçı çevirir
Hacı kupon hayatım boyunca bozdurmadım bana göre saçma sapan bir hareket

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,513
25,152
113
Yapacak bişey yok dostlar sağlık olsun ama bu tür kuponlarda son maç iy 0-0 bitti diye bastığınız paraya bozmayın bişey kazandırmaz kasanız varsa bekleyin yoksa düşünülür.

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,275
4,505
113
Anlamadığım şey şu adam kuponu bastıktan sonra bile 114k bakiyesi var yani arkada zatej sağlam güvencesi var neden 250k kazanma şansı varken 40 k ya bozuyor nerden baksan mantıklı gelmedi

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,513
25,152
113
Anlamadığım şey şu adam kuponu bastıktan sonra bile 114k bakiyesi var yani arkada zatej sağlam güvencesi var neden 250k kazanma şansı varken 40 k ya bozuyor nerden baksan mantıksız hareket
Bende onu düşündüm ama heralde lazımdı bilemeyiz sağlık olsun ama ben o kasam varken bozmazdım şahsi herkesin

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,955
5,417
113
Adamlar degisik ya ilk yari ataksiz 2 yari 2 gol 20 dakikada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...