- 16,271
- 2,683
- 113
Oran 1.6 oldu
Hacı kupon hayatım boyunca bozdurmadım bana göre saçma sapan bir hareketİşte tam da dediğim bu italya liginde herşey olur iy 0-0 biter ms 5 golle biter milanın maçları genelde hep böyle olur 0-0 iy 2 yarı başı golü yer sonra maçı çevirir
Kupon bozjm.her zman sakat is ya ne zman bozarsan geliyorİşte tam da dediğim bu italya liginde herşey olur iy 0-0 biter ms 5 golle biter milanın maçları genelde hep böyle olur 0-0 iy 2 yarı başı golü yer sonra maçı çevirir
Anlamadığım şey şu adam kuponu bastıktan sonra bile 114k bakiyesi var yani arkada zatej sağlam güvencesi var neden 250k kazanma şansı varken 40 k ya bozuyor nerden baksan mantıklı gelmediİşte tam da dediğim bu italya liginde herşey olur iy 0-0 biter ms 5 golle biter milanın maçları genelde hep böyle olur 0-0 iy 2 yarı başı golü yer sonra maçı çevirir
Şimdi şu maç böylede bitebilir 1-2-3 gol bile olabilir o potansiyelde bi maçBozmasaydi ne heyecan olurdu be 😄
Bende onu düşündüm ama heralde lazımdı bilemeyiz sağlık olsun ama ben o kasam varken bozmazdım şahsi herkesinAnlamadığım şey şu adam kuponu bastıktan sonra bile 114k bakiyesi var yani arkada zatej sağlam güvencesi var neden 250k kazanma şansı varken 40 k ya bozuyor nerden baksan mantıksız hareket
Millet alta yöneldi deli gibi hepsi alt bitti bu da biter istatistik yalan söylemez cinsindenKuponun bozdurulmasını bekledi namussuzlar
Şu an bozsa 150k falan verirdi herhalde kankaŞimdi şu maç böylede bitebilir 1-2-3 gol bile olabilir o potansiyelde bi maç
Bekara karı boşamak kolay. Takip etme bile boşverBeyler 40k basmışız ilk yarı kaleye şut yok maç 0 0 amorti veriyor şurada bozmam demesi ne kadar kolay.
Fazlasını verirdi 200k alırdı 1-1 olduğu andaŞu an bozsa 150k falan verirdi herhalde kanka
Ben masum görmüyorum bu maçı. Bilerek yapıyolarMillet alta yöneldi deli gibi hepsi alt bitti bu da biter istatistik yalan söylemez cinsinden
Yok dost ona bişey demedik sen kendince haklısın zaten bizimki varsayım.Beyler 40k basmışız ilk yarı kaleye şut yok maç 0 0 amorti veriyor şurada bozmam demesi ne kadar kolay.
Böyle de bitebilir maç hiç belli olmaz, miktar çok diye bozduğunu yoksa bozmayacagini önceki sayfada ifade ettim dost.Beyler 40k basmışız ilk yarı kaleye şut yok maç 0 0 amorti veriyor şurada bozmam demesi ne kadar kolay.