- 1,865
- 2,237
- 113
Milanın golüne 40ı geri bassam mı onu düşünüyorum 😂
Tebrikler hocam güle güle harcaZararı aldım kanka pokerden biraz önce 😂 burdan bozdurduğum kar kaldı öyle deyim 😂
Bu maça 10 liranı bile heba etme bence de sen bilirsinMilanın golüne 40ı geri bassam mı onu düşünüyorum 😂
Tebrikler reis 👍 👍 👍Tebrikler hocam güle güle harca![]()
Ozaman tebrikler,Zararı aldım kanka pokerden biraz önce 😂 burdan bozdurduğum kar kaldı öyle deyim 😂
Kral adam öyle maçlar seçmiş ki hepsi geldi son bu da gelecek şansa inanırım1 1 de asla bozulmazdı kupon. Böyle biterse 40k cepte kalmış olur en azından. Teselli
Basma basma boşver 😀 sen roll yapıcaz bize madem kardasın 10 kişinin yüzü gülsün, onlar da güldürür falan belki 20-30 kişi kazanır böyleceMilanın golüne 40ı geri bassam mı onu düşünüyorum 😂
Reale bas @tango35Milanın golüne 40ı geri bassam mı onu düşünüyorum 😂
Tebrikler iyi sevindik adına.Zararı aldım kanka pokerden biraz önce 😂 burdan bozdurduğum kar kaldı öyle deyim 😂
Belki uğurlu bulaşır bizede iyi olurBasma basma boşver 😀 sen roll yapıcaz bize madem kardasın 10 kişinin yüzü gülsün, onlar da güldürür falan belki 20-30 kişi kazanır böylecetebrikler tekrar
Valla bana 1 1 biter gibi geldi ama bakalımKral adam öyle maçlar seçmiş ki hepsi geldi son bu da gelecek şansa inanırım![]()
Heyecana bak 😁Milanın golüne 40ı geri bassam mı onu düşünüyorum 😂
2-1 milan alır tahminimce ama futbol bu hersey olabilirValla bana 1 1 biter gibi geldi ama bakalım
Tamam kral not aldıkBeyler parası olan Milan Maçına 2.5 üst girsin benide unutmasın bunu yıldızlayın bak
GörüşürüzTamam kral not aldık
Şuan metelik yok ama olsun söz atayımBeyler parası olan Milan Maçına 2.5 üst girsin benide unutmasın bunu yıldızlayın bak
Yıldızla ve unutmaTamam kral not aldık