- 14,741
- 9,334
- 113
Ona da bi bakayım dostBetsatda da yayın olur
Ona da bi bakayım dostBetsatda da yayın olur
Katılıyorum ama sen yine de gol olunca bozumu takip et derimKonun sinerjisiyle geleceğine inanıyorum inşallah yanılmayız
Cephe sağlam Hacı bir şekilde atacaz içeriKonun sinerjisiyle geleceğine inanıyorum inşallah yanılmayız
😂😂😂😂 Tarihin en sinerji yorumu seçildi 🤭Baslamadan 1 gol gelse mılandan
Türkçe spiker istiyorsan Padisahbettv den izleyebilirsin ama geriden geliyor oOna da bi bakayım dost
Umarım çat çat çat ilk yarıdan 2-1 olurKonun sinerjisiyle geleceğine inanıyorum inşallah yanılmayız
Haydi bakalım 13 dakika sonra başlıyoruz ilk yarıdan üstü alalım
Mucizelere inanmaya başladım sayende Metin HocamBaslamadan 1 gol gelse mılandan
Santradan galeye gönderilen bir leao şutu 😂Baslamadan 1 gol gelse mılandan
En az 3 gol bekliyorum Milan macındaKonun sinerjisiyle geleceğine inanıyorum inşallah yanılmayız
Fıo desekı 1 0 dan baslar 3 te bıter😂😂😂😂 Tarihin en sinerji yorumu seçildi 🤭
Dur denızı yarıcazMucizelere inanmaya başladım sayende Metin Hocam
Şansın daim olsun yoldaş ✌
Hadi inşallahLivorpol maçının son 10 dakikasını saymazsaak eğer kupondaki her maç sıkıntısız stressiz geldi bence Milan macida yormayacak
☘☘☘🙏🏻Livorpol maçının son 10 dakikasını saymazsaak eğer kupondaki her maç sıkıntısız stressiz geldi bence Milan macida yormayacak
Fenere kalsaydı gol işi saçımız ağarmisti üstatYalnız bizim senaryo tutacakti fener yedi![]()
Şöyle 15 20 dk da bir taraf 2-0 olursa tadından yenmez hocamLivorpol maçının son 10 dakikasını saymazsaak eğer kupondaki her maç sıkıntısız stressiz geldi bence Milan macida yormayacak