- 32,511
- 12,259
- 113
180 vs verirO kadar vermez hocam 160 falan verir bence
180 vs verirO kadar vermez hocam 160 falan verir bence
Bana kalırsa bozmak isterse bozsun ha şuan kuponun verdiği miktar tatmin edicimi dersen değil yani 40k basıp 4 maç mı ne ekleyip 100k almak biraz değişik belki ihtiyacı var tamamen kendi fikri ne yaparsa.En korktuğum şey son maç İtalya kalması
Boş ver dost fener geldi diğer maçta rahat gelecek yazık olur o paraya105.000 veriyor bozuma
Hamdibet ten kötü teklif gelmişTeklıfı reddet
Kanka O kuponda Milan olmasa kupon 120 verecek zatenBana kalırsa bozmak isterse bozsun ha şuan kuponun verdiği miktar tatmin edicimi dersen değil yani 40k basıp 4 maç mı ne ekleyip 100k almak biraz değişik belki ihtiyacı var tamamen kendi fikri ne yaparsa.
İşte bu metinim bi ara çok eskiden bozmuştum 3 maç yazıp son maç iy 1-0 bitti ms 3.5 üst bekliyordum ms 3-2 bitmişti stromgodsrt maçıydıBozulmaz kumar korkak adam ısı degıl
Çok haklıKupon 260 veriyor. .
Milan'ın oran 2.10
O olmasa kupon 120-125 verecek.
15-20 de şeytanlığına düşüyor zaten. İyi miktar 105
Ya bende şey düşüncesi var dün kü inter maçı iy erken gol oldu ms 0-1 bitti sanki bu maç üst olacakmış gibide kendi fikri dost naparsa uygun bizeKanka O kuponda Milan olmasa kupon 120 verecek zaten
Bol şans bremBozum yok ya herro ya merro gelirse zararı çıkartırız gelmezse eksi 300den devam aw
Gol olursa 150üzeri bozum yakalarsak bozarızYa bende şey düşüncesi var dün kü inter maçı iy erken gol oldu ms 0-1 bitti sanki bu maç üst olacakmış gibide kendi fikri dost naparsa uygun bize
Şansın bol bol olsun dostum, İtalya da goller yağsın senin için 🔥🔥🔥Bozum yok ya herro ya merro gelirse zararı çıkartırız gelmezse eksi 300den devam aw
Kader, Giuseppe Meazza Stadyumda belli olacakBozum yok ya herro ya merro gelirse zararı çıkartırız gelmezse eksi 300den devam aw