Rastgele o zamanYaparım dost benn
Yok reis en başından beri konu içinde olanlarmışCekilismi olacak dost
Niye shellac yapmiyormu@NoEscapE sende iş dost
Kanka ilk 15 sayfaya bak kim varsa onlara gonderKanka çok fazla arkadaş var o zaman sende görev. Listeci sensin. Takiplerden 20 kişiyi seç etiketle beni
İşin zor işin sıkıntılı kolay gelsin .Yaparım dost benn
Yok çekiliş iptalNiye shellac yapmiyormu![]()
Bak bu Arkas ilk sayfadan beri umudunu kesmeden takip etti vallahi ayıp edersin buna vermezsenÇekilişemi döndü olay takip dedin başta dostum o zaman bize yok gözüktü yine
Liste sende kanka takipten 20kişi çıkart etiket at banaYaparım dost benn
Enişte kütüphane gibisin maşallahTangocu dans etmeyi sever ben izlemeyi ondan yokum
Kazancın daim olsun tangoEkli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
Aynen öyle kankam öyle olacaksa için rahat 3.3 olduktan sonra gelenler düşünsünkimlerin alcagı belli zaten takibe göreyse
Kolay gelsin dostBen listeyş yapacagı. Ve buraya yazmayacagım beni tanıyan tanır baştan 70 sayfayı okuyacağım @tango35 gözün arkada kalmasın
Ben değil la 😂Bu forum hakana kaldıysa vay haline
😄😄😄
kendine de 2k ayır artıkBen listeyş yapacagı. Ve buraya yazmayacagım beni tanıyan tanır baştan 70 sayfayı okuyacağım @tango35 gözün arkada kalmasın