- 12,779
- 8,011
- 113
yap yapYaparım dost benn
yap yapYaparım dost benn
Başkalarının yaptığı gibi kendı arkadaşlarını şecme de dost kolay gelsınBen listeyş yapacagı. Ve buraya yazmayacagım beni tanıyan tanır baştan 70 sayfayı okuyacağım @tango35 gözün arkada kalmasın
Kolay gelsinListeyi Özelden @tango35 e gönderşrim grup açarız herkesin gecesi güzel olsun
La 70 sayfayı okuma ilk sayfada bol şans yazanlar bence almali bı onlar inanmıştır cunkuBen listeyş yapacagı. Ve buraya yazmayacagım beni tanıyan tanır baştan 70 sayfayı okuyacağım @tango35 gözün arkada kalmasın
Kolay gelee yigidoYaparım dost benn
Tango kursunu bırakıp roman havasına yazılacakmış o yüzden dağıtım iptal dayıcımEnişte kütüphane gibisin maşallah
Reisim son 50 sayfaya hiç bakma muhabbet hep zaten 😂 kolay gelsinYaparım dost benn
Seni biliyoruz dost emegine saglik simdidenBen listeyş yapacagı. Ve buraya yazmayacagım beni tanıyan tanır baştan 70 sayfayı okuyacağım @tango35 gözün arkada kalmasın
Dost adaletli olacağına şüphe yokYaparım dost benn
Sen yap dost enazındsn aktif rol açan adamsınKonuyu kirletmeye gerek yok
Bence alakası yok çünkü herkes aynı anda goremiyorLa 70 sayfayı okuma ilk sayfada bol şans yazanlar bence almali bı onlar inanmıştır cunku
Bol sansBen listeyş yapacagı. Ve buraya yazmayacagım beni tanıyan tanır baştan 70 sayfayı okuyacağım @tango35 gözün arkada kalmasın
Hallet bakalım canoListeyi Özelden @tango35 e gönderşrim grup açarız herkesin gecesi güzel olsun
İsimleri senden bekliyorlar dost 🙂Kazancın daim olsun dostum
10k mı dağıtım yapacaksın
ince düşüncen için teşekkürler