- 21,127
- 6,453
- 113
Bu daha mantıklı hareket hocam en azından adaletli olurKanka çok fazla arkadaş var o zaman sende görev. Listeci sensin. Takiplerden 20 kişiyi seç etiketle beni
Bu daha mantıklı hareket hocam en azından adaletli olurKanka çok fazla arkadaş var o zaman sende görev. Listeci sensin. Takiplerden 20 kişiyi seç etiketle beni
Birileri haklı çıktı be dost adama elendin dedin ya adam haklı bence sözünde durEkli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
Tebrikler ✋Ekli dosyayı görüntüle 870754Ekli dosyayı görüntüle 870755Kupon gelirse talipleyenlerden 20 kişi roll. Kupon bozdur 200kdan yakalayabilirsek de bozarız
Yok 65 70 sonradan gelenler dahil olmazŞuan 100 kişi
kimlerin alcagı belli zaten takibe göreyseEn adaletlisi şimdi bu listeci çıkarcı kişileri görecez
Cekilismi olacak dostEkli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
Evet o dediğin de doğru da nasıl yapıcan ki abi zor iş işteKral o da sıkıntılı. Adam beğenmiş gitmiş mesela. Ama 21. Beğenen takip etmiş. Gerçi takip etmek ödüle hak kazanmak mı o da saçma. Takip etmeyene vermek edene küfür. Boklu işler yani
Çekiliş iptalYok 65 70 sonradan gelenler dahil olmaz
işte bu tam kumarbaz kafasıYok be para için depresyona girmem. Oynayamazsam girerim. Sağlık olsun.
Kazancın daim olsun dostumEkli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
Kardeşim vur 20Çekilişemi döndü olay takip dedin başta dostum o zaman bize yok gözüktü yine
Hası sana kolay gele 😂😂Yaparım dost benn