- 37,538
- 28,488
- 113
@tango35 bu sanlı goreve adayım bastan berı bakayım kım var
Valla helal olsun 2020 de bende 3 liraya 2400 lira kazanmıştım 800 oran 12 maç bilmiştim o zaman in 2400 u de iyi paraydi yani 20k gibi değerliydi demek arada bir oluyorTüm şansı burada kullanmış bazı zamanlar inanılmaz bir enerji oluyor insanda her işi rast gidiyor öyle zamanlardan birine denk gelmiş
Oyuncu 36 elendinizŞu adamın birine kuruş vereceğine ihtimal vermiyorum ki daha önceden vukuatlari var
Aynen çekiliş olsa haksızlık seçim olsa zor iş seçmek vs vs bu tip durumlarda bana en mantıklısı ilk 20 beğenen demek gibi geliyor veya ilk 40 dan 20si çekiliş vs gibi50 kişi var burda bide
Başkan çekiliş der ama adaletsiz olur az çok gördün burda kim vardı yoktu 3.0 iken burda 3.1 olsa döner bı ihtimal dedikBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Çekimin gelince haber edersin dostumBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Saygılar cabbar abim benim canımsın güzel abim😁Aha Cabbar abi 😁
meto affetmez@tango35 bu sanlı goreve adayım bastan berı bakayım kım var
Herkesi memnun etmek lazım kanka ölümlü dünyaBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Kesinlikle konu içinden yapılmalı. Beğenenlerden yapılırsa daha iyi olur. Takip edip seçilmeyen olursa kan gövdeyi götürür buradaBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Puhahaja ben bişey talep etmedim farketiysen tek destek mesajı bile atmadım sanaOyuncu 36 elendiniz
Belki tövbe etmiştir dost tövbe roll kapılarını acarŞu adamın birine kuruş vereceğine ihtimal vermiyorum ki daha önceden vukuatlari var