http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı tango35 | 2 Gol 421k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
5.55

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,628
4,694
113
Tüm şansı burada kullanmış bazı zamanlar inanılmaz bir enerji oluyor insanda her işi rast gidiyor öyle zamanlardan birine denk gelmiş
Valla helal olsun 2020 de bende 3 liraya 2400 lira kazanmıştım 800 oran 12 maç bilmiştim o zaman in 2400 u de iyi paraydi yani 20k gibi değerliydi demek arada bir oluyor

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,687
1,059
113
Beyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Başkan çekiliş der ama adaletsiz olur az çok gördün burda kim vardı yoktu 3.0 iken burda 3.1 olsa döner bı ihtimal dedik

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
133,608
180,906
113
Beyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Çekimin gelince haber edersin dostum
Bir şekilde ayarlanır o kısım
Düşüncen için teşekkürler

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,485
24,897
113
Kesinlikle konu içinden yapılmalı. Beğenenlerden yapılırsa daha iyi olur. Takip edip seçilmeyen olursa kan gövdeyi götürür burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...