- 29,434
- 29,555
- 113
Senlen geçmişi yok o yüzden ben birsey diyorumsa boşa demiyorumdur adamın yuzune söylüyorum zatenBen bi yanlışını görmedim senin görüşün olabilir saygı duyarım
Senlen geçmişi yok o yüzden ben birsey diyorumsa boşa demiyorumdur adamın yuzune söylüyorum zatenBen bi yanlışını görmedim senin görüşün olabilir saygı duyarım
Adam geçen hafta bana dm den yazdı. Etkinligini beğendim.sikinti olur mü dedi. Ben kimseye düşmanlık etmem begen katil dedim. Zaten güldüğüne ben sinirlenmistim. Mesaj yazincada durumu izah edincede büyütülecek mesele olmadığını söyledim. Hepsi dm de var. Bu durumla rolün ne alakası var onu cozemedimValla joa yi dun bana dmden yazıp ciddiye almıyorum diyorsun bugün adami etiket ediyon bu nasıl bir çelişkidir anlamak mümkün degil
Sen rolu hakketmiyorsun adama küfrettim sen benim dm de duruyor zaten gidip o adamı etiket edemezsin veya edersin benden çıktı artık senin bileceğin iş eywAdam geçen hafta bana dm den yazdı. Etkinligini beğendim.sikinti olur mü dedi. Ben kimseye düşmanlık etmem begen katil dedim. Zaten güldüğüne ben sinirlenmistim. Mesaj yazincada durumu izah edincede büyütülecek mesele olmadığını söyledim. Hepsi dm de var. Bu durumla rolün ne alakası var onu cozemedim
1 hakkımız var iyi 😊Abi işin içinde maddiyat varsa hersey değişiyor kime yanıp kime sönüldüğü belli olmuyor eleye eleye çürükleri elerim ben gerçek hayatta da dediğim tek şey var benim beni bir kere sikersin ikinciye müsade etmem
Olur olur1 hakkımız var iyi 😊
Sem burada biriyle tartistiginda düşman mı oluyorsun. Hak edip hak etmediğim sen karar veremezsin. Sen burada bu söylemin çok yanlış. Ben kimseye sponsor ol demedim bu zamana kadar. Bir gün sana yazıp maddi talebim oldu mu? Hatta Ben sana yazdım paran olmadığı zaman soyle atayim diye.Sen rolu hakketmiyorsun adama küfrettim sen benim dm de duruyor zaten gidip o adamı etiket edemezsin veya edersin benden çıktı artık senin bileceğin iş eyw
Bol şans TahirBol şans herkese Ekli dosyayı görüntüle 753123
Eyvallah kralBol şans Tahir
Tutarsa dağıtım mı var bu insanlar birbirine girdiBu da aynı maça kalmış Ekli dosyayı görüntüle 753133
Yaw abicim ne olduğunuzu çok iyi gosteriyorsunuz zaten dm de duruyor daha msj adama küfrediyon bugün gitmiş adami etiket ediyon bana ters o isler bir daha birbirimize slm vermeyelim enisi ewySem burada biriyle tartistiginda düşman mı oluyorsun. Hak edip hak etmediğim sen karar veremezsin. Sen burada bu söylemin çok yanlış. Ben kimseye sponsor ol demedim bu zamana kadar. Bir gün sana yazıp maddi talebim oldu mu? Hatta Ben sana yazdım paran olmadığı zaman soyle atayim diye.
Yok dağıtım kendi istediğime ulasiirim kardeşimTutarsa dağıtım mı var bu insanlar birbirine girdi
Bol şans kral takibe aldım yeni uyandmlim gelecek insEyvallah kral
Bursa karacabey den sevgiler sana gelsin. Canın sağ olsun şansın bol olsunYok dağıtım kendi istediğime ulasiirim kardeşim
Ederim çünkü sinirlendirdi. Ben bunu kendisinede söyledim. Ama sen seni dost gören birinin sırrını söyleyen birisin. Sor @Wolverine999 e ben bu forumda 3-4 kişiyle aram iyidir biride Erhan derim. Ama senden dost falan olmaz. Adam sponsor olmuş onun bile bana düşman edecek karakterde biriymişim. Bugun daha iyi anladım ki şu sanal ortamda kimseyle dostluk kurmayacakmissin. Selamı sabahı kestim Allah carsini pazar etsin. Haydi selametleYaw abicim ne olduğunuzu çok iyi gosteriyorsunuz zaten dm de duruyor daha msj adama küfrediyon bugün gitmiş adami etiket ediyon bana ters o isler bir daha birbirimize slm vermeyelim enisi ewy