- 3,507
- 2,317
- 113
Kendi paran mı 😄Komiksin sen kendi paramın hesabını niye sana vereyim birinin parasıyla mi oynamisim d a bunu diyorsun
Kendi paran mı 😄Komiksin sen kendi paramın hesabını niye sana vereyim birinin parasıyla mi oynamisim d a bunu diyorsun
Kimin parası?Kendi paran mı 😄
Yok maneviyat olarak diyorum maddi yi pek umursamiyorumYanlışım nerde maddi bi kazık mı attım sana anlamadım
@Erhan2121 cevap verir misinKendi paran mı 😄
Evet onun parasiydi dost giden zaten gitti o gün artik o mevzuya dönmenin anlamı yokKendi paran mı 😄
Maddi çözülür zaten sıkıntı varsaYok maneviyat olarak diyorum maddi yi pek umursamiyorum
Rol yaptırmak istediğin adamları iyi secMaddi çözülür zaten sıkıntı varsa
Anladım eyvallah düşünucemRol yaptırmak istediğin adamları iyi sec
Zaten aramiz bu yüzden bozuldu hak etmeyen adama para verilmez bak çok açık yazıyorum herkes bu dediklerimi görüyor zaten hak edene verAnladım eyvallah düşünucem
Direk üzerime alındım. Birine bir yanlışımız olmadı olmazdaRol yaptırmak istediğin adamları iyi sec
Valla joa yi dun bana dmden yazıp ciddiye almıyorum diyorsun bugün adami etiket ediyon bu nasıl bir çelişkidir anlamak mümkün degilDirek üzerime alındım. Birine bir yanlışımız olmadı olmazda
Kendini bilmezler çok dediğin gibi de olan oldu bundan sonrası düzgün olsun yeterZaten aramiz bu yüzden bozuldu hak etmeyen adama para verilmez bak çok açık yazıyorum herkes bu dediklerimi görüyor zaten hak edene ver
Olmuyor işte bu forumda herkes cok farklı bi dedikleri bi dediklerine uymuyorKendini bilmezler çok dediğin gibi de olan oldu bundan sonrası düzgün olsun yeter
Bunu senin için demeedi bi kaç gün önce bi sıkıntımız olmustu erhanla onun için söylediDirek üzerime alındım. Birine bir yanlışımız olmadı olmazda
Abi işin içinde maddiyat varsa hersey değişiyor kime yanıp kime sönüldüğü belli olmuyor eleye eleye çürükleri elerim ben gerçek hayatta da dediğim tek şey var benim beni bir kere sikersin ikinciye müsade etmemOlmuyor işte bu forumda herkes cok farklı bi dedikleri bi dediklerine uymuyor
Onun için de dedim ben iki taraflı oynuyan adamları sevmem haykıririm yüzlerine sonucuna bakmam bile insan bu hayatta net olmalıBunu senin için demeedi bi kaç gün önce bi sıkıntımız olmustu erhanla onun için söyledi
Ben bi yanlışını görmedim senin görüşün olabilir saygı duyarımOnun için de dedim ben iki taraflı oynuyan adamları sevmem haykıririm yüzlerine sonucuna bakmam bile insan bu hayatta net olmalı