- 30,947
- 11,334
- 113
Kim o dostum geçenlerden birisi daha var öyleYok Kral rol açması değil zaten çekiliş çıkmış rol açıp açmama önemli değil Burada şu an adam yok ortada
Kim o dostum geçenlerden birisi daha var öyleYok Kral rol açması değil zaten çekiliş çıkmış rol açıp açmama önemli değil Burada şu an adam yok ortada
Ulan Tahir harbiden düşünceli Adamsın adamsınBeyler woon olursa 3 kişi 250 atayım onlar devam etsin 500 de ben alayım uygun mudur
Yok Adam zaten gönderdi iki kişiye de bana da yazmış 2 dakika sonra cevap verdim ne cevap veriyor ne bir şey yapıyor Herhalde dışarı çıktı Gelince yazar herhalde bilmiyorum daKim o dostum geçenlerden birisi daha var öyle
harbidenUlan Tahir harbiden düşünceli Adamsın adamsın
Girmemiştir foruma belki biri senin olur wonlarsa kalan 2 kişi de rol açar kalanlaraYok Kral rol açması değil zaten çekiliş çıkmış rol açıp açmama önemli değil Burada şu an adam yok ortada
Yazar dostum 🙏 Bizim @zidane36 ortadan kaybolduYok Adam zaten gönderdi iki kişiye de bana da yazmış 2 dakika sonra cevap verdim ne cevap veriyor ne bir şey yapıyor Herhalde dışarı çıktı Gelince yazar herhalde bilmiyorum da
Adamsın Eğer o da girerse Forum'a gönderirse seninle yarı yarı yaparız onu da şans paramız olurGirmemiştir foruma belki biri senin olur wonlarsa kalan 2 kişi de rol açar kalanlara
Olur aga nasıl dersen şunu wonlayalm yeter kiAdamsın Eğer o da girerse Forum'a gönderirse seninle yarı yarı yaparız onu da şans paramız olur
Ne oynadın Sen bunaBolu kötü kaçırdı 2 tane
aman aman kaçırsınBolu kötü kaçırdı 2 tane
2. gol evNe oynadın Sen buna
2.yarinin başlarında Boluyu şoka sokar Pendik DostOlur aga nasıl dersen şunu wonlayalm yeter ki
Ev Atmazsa ne anası kalır ne babası kalır ne bacısı kalır her şeyinden girerim2. gol ev
Gelirse biri sen roll için uygun mu2. gol ev
Biri sen abi2.yarinin başlarında Boluyu şoka sokar Pendik Dost
adamsın umarım gelirGelirse biri sen roll için uygun mu