- 5,187
- 4,363
- 113
Master a atayım bekleyin
pendik maçı biliyom gol verdi sonra yine durdurdu iptal ettiYok gol oldu kupon parası geçti hesaba çekim verdim ofsayttan döndü
Site desteğine yaz eksi görünüyor bakiyem düzeltir misiniz de düzeltirler haaa düzeltmediler mi o zaman siteyi unut gitsinişte çekim yapınca böyle oluyor iade maç olunca benımde pradabette bakıye -3500
Evet ama tutmazsada ilerde yatırım yapacağın zaman canlı desteğe yaz sıfırlarlar sorun olmazTutarsa şimdi bakiye normale dönecek mi
1 yıldır girmem ben unutalı çok olduSite desteğine yaz eksi görünüyor bakiyem düzeltir misiniz de düzeltirler haaa düzeltmediler mi o zaman siteyi unut gitsin
😍😍😍 Yuhhh şansına dostum harika değil mi buOlm kullandığım siteyi çekim yaptım geldi aw
-500 yazıyorOlm kullandığım siteyi çekim yaptım geldi aw
Gol oldu kupon kazandı gösterdi çekim verdim gol iptal oldu çekim geldi-500 yazıyor
bol şanslarAynen maçtan devam adım 2
Bol şanslar dostum 🙏Aynen maçtan devam adım 2
Senin hakkındi adam afk galiba wonlarsa biri sensin aga roll açarsın sende uygunsaUlan millet rol yaptı millet ödülünü aldı biz adamdan hala cevap alamadık
AdamBeyler woon olursa 3 kişi 250 atayım onlar devam etsin 500 de ben alayım uygun mudur
Yok Kral rol açması değil zaten çekiliş çıkmış rol açıp açmama önemli değil Burada şu an adam yok ortadaSenin hakkındi adam afk galiba wonlarsa biri sensin aga roll açarsın sende uygunsa
senin rollun sen bılıyon dostBeyler woon olursa 3 kişi 250 atayım onlar devam etsin 500 de ben alayım uygun mudur