- 10,210
- 8,810
- 113
@Hasim5454 @Erhan2121 iban alayım
Hadi gözünüz aydın@Hasim5454 @Erhan2121 iban alayım
Wp den yazarım sana simdi atarsin dost valla sayende 10 günluk sigarayı hallettik gerisi teferruat artik eyw@Hasim5454 @Erhan2121 iban alayım
O zaman senin 2k ile devam ediyoruz biz dostUlan ne ayıbı ne kasmissiniz vermese nolaxak giden benim 500 olur biz para deil dost biriktiriyoruz paradan yana sorun yok
Ole birsey söz konusu olamaz biz burda yıllardır aktifiz kimsenin parasında gözümüz yok şükür sen bize güvendin bizde karşılığı neyse onu yapmak zorundayız insanız sonuçtaUlan ne ayıbı ne kasmissiniz vermese nolaxak giden benim 500 olur biz para deil dost biriktiriyoruz paradan yana sorun yok
Erhan kardeşim git önce sigara al gelir yine kovalarsın kupon lupon bir şekil yapılır ama sigara ilk başta al kendineWp den yazarım sana simdi atarsin dost valla sayende 10 günluk sigarayı hallettik gerisi teferruat artik eyw
Hasim yokken onun payını bana at dedim tahire aha da geldin puahaO zaman senin 2k ile devam ediyoruz biz dost
Aynen yarina bir karton alirim ben yine toparlarım dost sorun yokErhan kardeşim git önce sigara al gelir yine kovalarsın kupon lupon bir şekil yapılır ama sigara ilk başta al kendine
Ben hep burdayım tvde kaos show izliyomHasim yokken onun payını bana at dedim tahire aha da geldin puaha
Paramı geri istiyorumO zaman senin 2k ile devam ediyoruz biz dost
Seninde izlemediğim birsey varmi merak ettim puahBen hep burdayım tvde kaos show izliyom
İnşallah Kral toparlarsınAynen yarina bir karton alirim ben yine toparlarım dost sorun yok
Attım ilk baş ona tüh görmedimO zaman senin 2k ile devam ediyoruz biz dost
Estağfurullah sen yapsan senden içerdik aga düşünme böyleWp den yazarım sana simdi atarsin dost valla sayende 10 günluk sigarayı hallettik gerisi teferruat artik eyw
Iltifatin içinde ayrıca tsk ettim saol puahaEstağfurullah sen yapsan senden içerdik aga düşünme böyle
HshhsshahahahahNeyse alışveriş bitti dostluk bitti ben kaçar yatıyorum görüşmek üzere puaha
Herşey izlerim 😂Seninde izlemediğim birsey varmi merak ettim puah
Bende yaticam Mehmet ten zor kurtulurum ben artık kupon yap diyo hala ilk adımda yatircam haberi yooNeyse alışveriş bitti dostluk bitti ben kaçar yatıyorum görüşmek üzere puaha