- 32,416
- 32,854
- 113
Iste skor 23 26 bitti gösterdiler kac dakika sonra skoru degistirdiler iyi oldu vallaSorma sidik zoruyla gelmiş 3 önceki kuponu beklemeye aldı sonuclandirmasa hala 1.5 k kasa bekliyorduk
Iste skor 23 26 bitti gösterdiler kac dakika sonra skoru degistirdiler iyi oldu vallaSorma sidik zoruyla gelmiş 3 önceki kuponu beklemeye aldı sonuclandirmasa hala 1.5 k kasa bekliyorduk
0 nerde 1 nerde puahaGelişme var 0dı 1 olmuş
Sonuçlandı çekim verdim tekrarIste skor 23 26 bitti gösterdiler kac dakika sonra skoru degistirdiler iyi oldu valla
Iyi gelir 5 10 dakikaya bugünde ölmedik anne puahaSonuçlandı çekim verdim tekrar
Ne 5-10 dksı en az 1 saat 😂Iyi gelir 5 10 dakikaya bugünde ölmedik anne puaha
Yok genelde 10 15 dakika arasi geliyor sen betcolari boşmu zannediyorsun puahaNe 5-10 dksı en az 1 saat 😂
Ne 10-15dksı kardeşim geçenlerde çektim 2 saatte geldi. Ondan önce Ahmet’ten aldım çektim yine 2 saatte geldi 😂Yok genelde 10 15 dakika arasi geliyor sen betcolari boşmu zannediyorsun puaha
Yarına ggIyi gelir 5 10 dakikaya bugünde ölmedik anne puaha
6 30 a kadar gelir herhalde gelmezse yarın akşama anca kalkarım hshssYok genelde 10 15 dakika arasi geliyor sen betcolari boşmu zannediyorsun puaha
Seni sevmiyorlar ondan dolayi benide iki çekimde no bonus yapıyorlar ama tahiri seviyorlar onunlan özel bir şekilde ilgileniyorlar puahaNe 10-15dksı kardeşim geçenlerde çektim 2 saatte geldi. Ondan önce Ahmet’ten aldım çektim yine 2 saatte geldi 😂
Bende aksam kalkıyorum zaten hasimde ole sorun yok puaha6 30 a kadar gelir herhalde gelmezse yarın akşama anca kalkarım hshss
Terbiyesiz sapık seniAynen özel temsilcimle kusturmali saks* hediyeli hahshd
Bak o olur puahTamam kusturmasiz olsun hahshs
Uyu bosver yarin hallederiz zatenHasimi haklı çıkardılar gelmedi para
Aga mehmetin parasi var yanlış anlar çocuk bide sizden yana sıkıntı yokta bekliyom şimdilikUyu bosver yarin hallederiz zaten
Aynen Tahir beklemen lazım Sonuçta bu işe girmişsin Yani bu role almışsınAga mehmetin parasi var yanlış anlar çocuk bide sizden yana sıkıntı yokta bekliyom şimdilik
Zorla verdi valla erhan şahit almiyim diye üsteledik hattaAynen Tahir beklemen lazım Sonuçta bu işe girmişsin Yani bu role almışsın
Daha iyi olmuş boş ver ona da kazandırmışsın hiç olmazsa şunu demeye çalışıyorum Sonuçta Hani vermiş ya beraber yola çıkmışsınız uyusan adama ayıp olurZorla verdi valla erhan şahit almiyim diye üsteledik hatta
Aynen aynen bekliyorum zatenDaha iyi olmuş boş ver ona da kazandırmışsın hiç olmazsa şunu demeye çalışıyorum Sonuçta Hani vermiş ya beraber yola çıkmışsınız uyusan adama ayıp olur