- 17,358
- 9,875
- 113
Düzelir yaDuzelir birazdan yeterki site orjinal olsun sıkıntı yok
Düzelir yaDuzelir birazdan yeterki site orjinal olsun sıkıntı yok
Aynen googleden 851 e giriş oluyor tg den 850 ye yine de sahte siteye girmemek adına her zaman ben tg den girerim sitelere ne olur ne olmaz işimizi sağlama almak lazimBen 852 denemiştim olmayınca 851 e döndüm girdi sıkıntı olmaz ikiside onların
Tahir tg den girsene diyorum 3 tür siteyeAynen sahte sitede 2fa kodu istemez zaten demi
La girdim 850 işte onda da bakiye aynı dedim ya yukardaTahir tg den girsene diyorum 3 tür siteye
Tm maci altyapınin ibneliği arada kontrol edersin zaten 5 10 dakikaya düzelir nba maci sonuçtaLa girdim 850 işte onda da bakiye aynı dedim ya yukarda
Ben gmail de şunu tutuyorum buradan giriyorum bugün ne hikmetse 250 değişmiştir diye 251 yazıp girdim http://bit.ly/jokerbetgirisAynen googleden 851 e giriş oluyor tg den 850 ye yine de sahte siteye girmemek adına her zaman ben tg den girerim sitelere ne olur ne olmaz işimizi sağlama almak lazim
Geçen dandik maç 12 saat sonra kayıp yazmıştı nba öyle yapmaz inşallah da size atayım kendi param olsa siklemem de mağduriyet olmasınTm maci altyapınin ibneliği arada kontrol edersin zaten 5 10 dakikaya düzelir nba maci sonuçta
Bunda bakiye de kuponlar da aynı 851 de bunlarınBen gmail de şunu tutuyorum buradan giriyorum bugün ne hikmetse 250 değişmiştir diye 251 yazıp girdim http://bit.ly/jokerbetgiris
Bu maci kayip yapamazlar nba de yemez o isler bekle düzelir birazdan sacma bir mac olsa belki birseyelr olurdu ama bunda sorun cikaramazlarGeçen dandik maç 12 saat sonra kayıp yazmıştı nba öyle yapmaz inşallah da size atayım kendi param olsa siklemem de mağduriyet olmasın
Çekimi odensin de ekside kalsada sonra destek düzeltirBu maci kayip yapamazlar nba de yemez o isler bekle düzelir birazdan sacma bir mac olsa belki birseyelr olurdu ama bunda sorun cikaramazlar
Yok kayıptı zaten o da 12 saat sonra sonuclandirmislardi yatırım yapamamistim tekrar kayıp yapamazlar herhalde ayak çizgi muhabbeti falan vardı sayı çektiler ondan böyle dandik iş olduBu maci kayip yapamazlar nba de yemez o isler bekle düzelir birazdan sacma bir mac olsa belki birseyelr olurdu ama bunda sorun cikaramazlar
Yok +1800 oldu kupon kazandı gösterdiğinde bakiye 5082tl oluyorÇekimi odensin de ekside kalsada sonra destek düzeltir
Aynısını dedik üstte uzun uzunMac 1 per 23 26 bitti gösterdiler macin 1 peri 23 25 bitmis herhalde 3luk atmışlar daha sonra bakıp 3lugu 2lige çevirmişler o yuzden kupon tekrar beklemeye geçti birazdan düzelir ama
Hic görmedim valla ben yazdiktan sonra gördüm Allah tan 1.5 handikapti yoksa naneyi yemiştik puahaAynısını dedik üstte uzun uzun
Naneyi maneyi bırak sen şimdi narutonun kaçıncı bölümündesinHic görmedim valla ben yazdiktan sonra gördüm Allah tan 1.5 handikapti yoksa naneyi yemiştik puaha
1 puahqNaneyi maneyi bırak sen şimdi narutonun kaçıncı bölümündesin
Gelişme var 0dı 1 olmuş1 puahq
Sorma sidik zoruyla gelmiş 3 önceki kuponu beklemeye aldı sonuclandirmasa hala 1.5 k kasa bekliyordukHic görmedim valla ben yazdiktan sonra gördüm Allah tan 1.5 handikapti yoksa naneyi yemiştik puaha