- 10,210
- 8,811
- 113
Sizi de engellicem yeni kankam Mehmet hwhxhxSimdi mehmeti engelleme vakti geldi puaah
Sizi de engellicem yeni kankam Mehmet hwhxhxSimdi mehmeti engelleme vakti geldi puaah
Siz olmasaydınız yapamazdım kardeşim hshdbdxUlan tahir 500 u 5k yaptın 10k paran olunca 1 adim oteyi göremiyorsun puaha
Darbe yapılıyor bana inanmayın eranaSimdi mehmeti engelleme vakti geldi puaah
Cek paramızı puahaSizi de engellicem yeni kankam Mehmet hwhxhx
Oo en sevdiğim kankam sende mi burdaydin bende demin senden bahsettim puahaDarbe yapılıyor bana inanmayın erana
Çektim 83tl de siteye kaldı kesin nobonus bu seferCek paramızı puaha
Hadi gözünüz aydın kazanmışCek paramızı puaha
Ben 1k kazandim fazlası olsa destek atardımHadi gözünüz aydın kazanmış
Sen parayi cek no bonus yapsınlar sorun yokÇektim 83tl de siteye kaldı kesin nobonus bu sefer
Herşey ayarlı kardeşim biz tahirin kazanacağını bildiğimiz için yatacak maçları verdikSiz olmasaydınız yapamazdım kardeşim hshdbdx
Valla bende 1k kazandim bi karton sigara alacam dost dhaa fazla kazansak sana da destek olmak isterdikHadi gözünüz aydın kazanmış
Yok lan yemin ediyorum bak destek için yazmıyordum ki muhabbet olsun diye yazıyordum sen adamsın işin gücün rast gitsin Kral düşünmen yetiyor Sen adamın dibisinBen 1k kazandim fazlası olsa destek atardım
Tam ben yazıyordum puahaHerşey ayarlı kardeşim biz tahirin kazanacağını bildiğimiz için yatacak maçları verdik
Çekim geçmişi olmayınca korkutuyor bu site beni gelsin deSen parayi cek no bonus yapsınlar sorun yok
Ya Kral ben muhabbet olsun diye geldim destek olsun diye gelmedim ki o zaman hiç muhabbete girmeyelimValla bende 1k kazandim bi karton sigara alacam dost dhaa fazla kazansak sana da destek olmak isterdik
Ya hemn muhabbet hem kazanç olunca paylaşmak güzeldir dostYa Kral ben muhabbet olsun diye geldim destek olsun diye gelmedim ki o zaman hiç muhabbete girmeyelim
İleri görüşlüyüz bizde derinizTam ben yazıyordum puaha
Tarihte ilk oldu 4 de 4 tekli taraf bahsi candırHerşey ayarlı kardeşim biz tahirin kazanacağını bildiğimiz için yatacak maçları verdik
Yok Kral Siz keyfinize bakın ya Ben koşturuyorum yine kot mont rol mol bir şekil bulurum yolunuYa hemn muhabbet hem kazanç olunca paylaşmak güzeldir dost