- 32,438
- 32,885
- 113
Her düşüşten sonra mutlaka bir yükseliş olur bunuda unutma puahaBizde her zaman var Kral ne lazım sana
Her düşüşten sonra mutlaka bir yükseliş olur bunuda unutma puahaBizde her zaman var Kral ne lazım sana
Senin kanadın kırılmış Selda uçuşa geçemezsinHer düşüşten sonra mutlaka bir yükseliş olur bunuda unutma puaha
Ben derin analize giriyorum o piti piti diyeNBA kimse beceremiyor ki denk gelişine oynuyoruz hepimiz analiz bi yere kadar. Her türlü ayarı çekiyorlar lige 😂
1 paketim kaldi ben yarin için dedim dost bunu bir şekilde halledersen yarina 1 karton sigara alirim ondan sonrası kolay zaten bi şekilde yükselmek lazim isteDiğer sitede 2.5 k oldu benim 12 saat diyo hala çekime atardım yoksa sana
Valla ben son 2-3 maçına bakıyorum iç saha dış sahaya bakıyorum tamam o kadar.Ben derin analize giriyorum o piti piti diye
Borç alamıyorsun değil mi bakkaldan sigara falan1 paketim kaldi ben yarin için dedim dost bunu bir şekilde halledersen yarina 1 karton sigara alirim ondan sonrası kolay zaten bi şekilde yükselmek lazim iste
Cokmu sevindin la ben bu forumda param olunca kimseye ust perdeden bakan biri olmadım ki hiç bir zman sana bile kac defa odul veridg8mi hatırlıyorumSenin kanadın kırılmış Selda uçuşa geçemezsin
Yok veresiye devri değil ki artıkBorç alamıyorsun değil mi bakkaldan sigara falan
Ben kimseye sevinmem düşmüş adama bunuilCokmu sevindin la ben bu forumda param olunca kimseye ust perdeden bakan biri olmadım ki hiç bir zman sana bile kac defa odul veridg8mi hatırlıyorum
Ben alıyorum ne kadar istersen gidip alıyorum parayı bulduğum zaman da götürüp veriyorum iyi vallahi bizim sigaracı iyiymiş 😄Yok veresiye devri değil ki artık
Zaten birinin kaybına sevinen insanların Allah belasını versin kimsenin malında gözümüz yok şükür yeterki nefes alacak durumumuz olsun gerisi teferuatBen kimseye sevinmem düşmüş adama bunuil
Ben utanıyorum valla istesem verirler de Ben o işi pek beceremiyorumBen alıyorum ne kadar istersen gidip alıyorum parayı bulduğum zaman da götürüp veriyorum iyi vallahi bizim sigaracı iyiymiş 😄
En sevmediğim insan türü şimdi ağzımı açtıracaksın ana avrat düz gideceğim bak sinirlendim öyle insan burada çok biliyor musunZaten birinin kaybına sevinen insanların Allah belasını versin kimsenin malında gözümüz yok şükür yeterki nefes alacak durumumuz olsun gerisi teferuat
Yok ben gidip direkt alıyorum 2 paket ver diyorum direkt alıyorum hiç rica etmiyorumBen utanıyorum valla istesem verirler de Ben o işi pek beceremiyorum
Doğru cok valla benim kuponlar yanarken hatta birileri gelip dalga geçer gibi konusuyordular ban yememek için zor tutuyordum kendimiEn sevmediğim insan türü şimdi ağzımı açtıracaksın ana avrat düz gideceğim bak sinirlendim öyle insan burada çok biliyor musun
Bende bakkalci olsam sana veresiye verirdim puahaYok ben gidip direkt alıyorum 2 paket ver diyorum direkt alıyorum hiç rica etmiyorum
Onlar seni çekemeyenler işte öyle Adam Burada çok biliyor musun senin ona faydan Yok ya mesela senin kaybetmeni istiyorDoğru cok valla benim kuponlar yanarken hatta birileri gelip dalga geçer gibi konusuyordular ban yememek için zor tutuyordum kendimi