- 17,358
- 9,875
- 113
He ya göstere göstere alta çektiler. Atlantada okongwu var ona kim özgüven verdiyse onu baskete kim teşvik ettiyse Allah kahretsinYaw süzme piçler iste her zman ayni senaryo iste hiç değişmiyor bitirdiler resmen bizi
He ya göstere göstere alta çektiler. Atlantada okongwu var ona kim özgüven verdiyse onu baskete kim teşvik ettiyse Allah kahretsinYaw süzme piçler iste her zman ayni senaryo iste hiç değişmiyor bitirdiler resmen bizi
Miamiye alt alan yoktur herhalde ya. En beteri o maça oynamazlar yinede alt almazlarAlt oynasaydın kardeşim hagdhx
Sen goldenciydin ne ara dallas a sardın puahaDün yatana bakEkli dosyayı görüntüle 905809
Ben aldım geldi erhan biliyoMiamiye alt alan yoktur herhalde ya. En beteri o maça oynamazlar yinede alt almazlar
He ya sorma yanlış ata oynadıkSen goldenciydin ne ara dallas a sardın puaha
H.olsunBen aldım geldi erhan biliyo
Eski zamanda bugün değilH.olsun
Goldena handikap oynasaydın kardeşim mi diyelim şimdi 🤔He ya sorma yanlış ata oynadık
Düşmez kalkmaz Allah'tırBuda gelirse site degis 1 adim daha atta 1k gonder bana sigaram bile kalmadı la biz nasil bu hale geldik anlamdım gitti puaha
Biz bu işi pek beceremiyoruz galiba dostH.olsun
Eski zaman ne alaka şuan miami üst takımı alt alan çok azdır. Zaten ms yine üste gider o maç ilk yarı tuzağına düştükEski zamanda bugün değil
Varmi sende puahaDüşmez kalkmaz Allah'tır
Tamam be kardeşim kızma ilk defa yatmıyoruzEski zaman ne alaka şuan miami üst takımı alt alan çok azdır. Zaten ms yine üste gider o maç ilk yarı tuzağına düştük
NBA kimse beceremiyor ki denk gelişine oynuyoruz hepimiz analiz bi yere kadar. Her türlü ayarı çekiyorlar lige 😂Biz bu işi pek beceremiyoruz galiba dost
Ben kızmam la niye kızayım ben şimdi alttaki kadın hakeme kızıyorum durup durup ofansif çalıyor şerefsiz karıTamam be kardeşim kızma ilk defa yatmıyoruz
Site değişmeyelim bence 1.5 yetiyo 5k olmasinaBuda gelirse site degis 1 adim daha atta 1k gonder bana sigaram bile kalmadı la biz nasil bu hale geldik anlamdım gitti puaha
Tm iste sen o parayı 5k yapip cek son umut burasi kaldiSite değişmeyelim bence 1.5 yetiyo 5k olmasina
Bizde her zaman var Kral ne lazım sanaVarmi sende puaha
Diğer sitede 2.5 k oldu benim 12 saat diyo hala çekime atardım yoksa sanaTm iste sen o parayı 5k yapip cek son umut burasi kaldi