- 1,560
- 817
- 113
Charlotte fişi kesmiş
Charlotte fişi kesmiş
Aynen şansa denk geldiCharlotte fişi kesmiş
2.ceyrek 1 fazlası gerekBu arada 4 maçta ilk çeyrek üst oldu
Yattı bizim kupon miamiden satış maçı belli ediyor kendini2.ceyrek 1 fazlası gerek
Böyle diyince geliyor muyduYattı bizim kupon miamiden satış maçı belli ediyor kendini
Yok la ciddiyim çok kötülerBöyle diyince geliyor muydu
Baremden alttlalarmisYok la ciddiyim çok kötüler
Şikeli belli ilk çeyrek 75e gidecekti bir molaya hiç ettilerBaremden alttlalarmis
Formunda değilsin belli hahsgssHakemler ha bire ofansif faul çalıyor belli maç
Bol şans Kral 300 lira verdi Toronto ilk yarı 1'e salladım gelir mi ya 😄 basketten anlamıyorum iki çeyrek yenildi gördüm ikinci çeyreği de alır dedim hani birinci yarıya
Geliyo suanlik ben yatış gibi hahshBol şans Kral 300 lira verdi Toronto ilk yarı 1'e salladım gelir mi ya 😄 basketten anlamıyorum iki çeyrek yenildi gördüm ikinci çeyreği de alır dedim hani birinci yarıya
Maçı izliyorum la. 7-8 kere boş turnike kaçtı. Adam 3 lük atıyor ofansif faul çalıyor. Ha bire ofansif faul çalınıyor maçı yavaşlatıyorlarFormunda değilsin belli hahsgss
Bir sayı yeniliyor deli olacağım ya 1 yarı bir dedik yaGeliyo suanlik ben yatış gibi hahsh
Basket oynanmaz Kral basket'in ben anasını avradını böyle bir şey yok ya öndeyken gidiyor öne geçiyor öteki öne geçiyor bu sefer öteki geçiyor bu basket oynanmaz yaGeliyo suanlik ben yatış gibi hahsh
Bende tersi dedim ikinci çeyrek +2.5 ikimizden beri yatışBir sayı yeniliyor deli olacağım ya 1 yarı bir dedik ya
Tebrikler seninki geldiBende tersi dedim ikinci çeyrek +2.5 ikimizden beri yatış
GeldiiBende tersi dedim ikinci çeyrek +2.5 ikimizden beri yatış