- 10,230
- 8,834
- 113
bol şanslar cane
Sağol canebol şanslar cane
Bir sıkıntı olmazsa rahat gelir new orleans çöplük
Toparlandilar da bakalım nasipBir sıkıntı olmazsa rahat gelir new orleans çöplük
Yok be aga bakiyeler düşük 10x lisi kıyak oluyorduTahirr Sow yaparken bol sans
Bu erhanında nba olunca ortalıktan kaybolması yarıyor yaYok be aga bakiyeler düşük 10x lisi kıyak oluyordu
Naruto izliyomusBu erhanında nba olunca ortalıktan kaybolması yarıyor ya
İzlemez o herkes izleyemez onu 😂Naruto izliyomus
Miami maçını izliyordum yattık geldik dost puaha tahir tek başına bizi kurtaracak ama and içmişİzlemez o herkes izleyemez onu 😂
İzledim izlemez olaydım. Maç ayarlı diyorum inanmıyor tahir. Alttaki kadın hakem ha bire ofansif faul çalıyor. 7-8 kere boş turnike kaçtı. 20 kere üçlük kaçtıMiami maçını izliyordum yattık geldik dost puaha tahir tek başına bizi kurtaracak ama and içmiş
Hersey sizin için hshdhMiami maçını izliyordum yattık geldik dost puaha tahir tek başına bizi kurtaracak ama and içmiş
3 per en az 80 sayi atarlar ama puahaİzledim izlemez olaydım. Maç ayarlı diyorum inanmıyor tahir. Alttaki kadın hakem ha bire ofansif faul çalıyor. 7-8 kere boş turnike kaçtı. 20 kere üçlük kaçtı
Buda gelirse site degis 1 adim daha atta 1k gonder bana sigaram bile kalmadı la biz nasil bu hale geldik anlamdım gitti puahaHersey sizin için hshdh
Aynen ms 250 çıkarır bunlar. İlk per 6:30da mola geldi 5:00da anladım yattığımızı3 per en az 80 sayi atarlar ama puaha
Yaw süzme piçler iste her zman ayni senaryo iste hiç değişmiyor bitirdiler resmen biziAynen ms 250 çıkarır bunlar. İlk per 6:30da mola geldi 5:00da anladım yattığımızı
Alt oynasaydın kardeşim hagdhxİzledim izlemez olaydım. Maç ayarlı diyorum inanmıyor tahir. Alttaki kadın hakem ha bire ofansif faul çalıyor. 7-8 kere boş turnike kaçtı. 20 kere üçlük kaçtı
@tahir1603 500e 500 veren site hangisi aga