- 32,437
- 32,885
- 113
Aynen kazanc iptal oluyorİptal oluyor demi öyle 😂
Aynen kazanc iptal oluyorİptal oluyor demi öyle 😂
TskBol bol şanslar
Eyv dost 😁Gelirse tahir kendi payını senlen bölüsecek dost rahat ol
100 TL de bana olsun ayıp yani
Bol şanslar da bu durumda rolü takip edenlerede takip ettiğiniz için teşekkür ederiz der geçersiniz
Ben söz 100 Türk lirasini sana vercem fakir işi rol iste 500 lira para ile 4 tane adam kupona ortak oldu turkiyede ekonomi yerlerde maalesef puaha100 TL de bana olsun ayıp yani
Senin kupon gelirse burayi takip eden dostlara sen ulaşacan cezalısın puahaBol şanslar da bu durumda rolü takip edenlerede takip ettiğiniz için teşekkür ederiz der geçersiniz
Ben kimseye ulaşmıyorum artık dost. @antepli7575 i anladığımız saatlerdeyiz 😂Senin kupon gelirse burayi takip eden dostlara sen ulaşacan cezalısın puaha
Tekaliye ulasirsin sorun yok dost puahaBen kimseye ulaşmıyorum artık dost. @antepli7575 i anladığımız saatlerdeyiz 😂
Şansın bol olsun tahirim
Bol şans kardeşim 🙂
Valla sponsor öyle dedi sen varsan benim hakkın yarısını verebilirimBol şanslar da bu durumda rolü takip edenlerede takip ettiğiniz için teşekkür ederiz der geçersiniz
Teşekkür ederim Ağa nazik teklifin için😌Valla sponsor öyle dedi sen varsan benim hakkın yarısını verebilirim![]()
Erhanin hakkının tamamını talep ediyorumValla sponsor öyle dedi sen varsan benim hakkın yarısını verebilirim![]()
Bol şans 🍀
E won olmuşBol şans 🍀
Oldu olduE won olmuş