Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tag Sürücüsü Olan Var Mı

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
martı taksi yasal değildir. taksi işletmesi bi taksi duragına işli olmalıdır. bende martı dolmuş uygulaması cıkarsam 3-5 tane dolmus alıp insanları istediği yere bırakmaya calıssam kim izin verir ?

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
martı taksi yasal değildir. taksi işletmesi bi taksi duragına işli olmalıdır. bende martı dolmuş uygulaması cıkarsam 3-5 tane dolmus alıp insanları istediği yere bırakmaya calıssam kim izin verir ?
Martı tag geçenlerde mahkemeyi kazandı dostum.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Martı tam bir oe firmadır, kullanmayın kullandırmayın taksiden şikayetçiyseniz gidin metro marmaray kullanın gerekirse otostop çekin, bu œktem e kuruş kazandırmayın

Ahmettatlici

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,362
350
83
2 yıldır SÜRÜCÜYÜM aktif olarak günde 15 ssaat yapıyorum tavsiye etmiyorum

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
Valla ben isim olunca kullaniyorum cok rahat

zorbey50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
547
170
43
Arkadaşlar nevsehirde 2 aracı bağladılar kayseridede zaman zaman sosyal medyada görüyoruz araçları bağlıyorlar 2 defa gördüm peki bu madem yasal madem mahkemeyi kazandılar sosyal medyada bas bas bağırıyor bu Alper Öktem peki bu vatandaş niye bu kadar ceza yiyor o zaman bizde martı otobüs açalım vergi yok algı yok uzun yola gidelim kafamıza göre takılalım ne güzel memleket la

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
Arkadaşlar nevsehirde 2 aracı bağladılar kayseridede zaman zaman sosyal medyada görüyoruz araçları bağlıyorlar 2 defa gördüm peki bu madem yasal madem mahkemeyi kazandılar sosyal medyada bas bas bağırıyor bu Alper Öktem peki bu vatandaş niye bu kadar ceza yiyor o zaman bizde martı otobüs açalım vergi yok algı yok uzun yola gidelim kafamıza göre takılalım ne güzel memleket la
Valla kimseye ceza nasip olmasın sıkışan erkek iş arar. 2. Bi ek işi part time yapsan seni ameleden daha beter kullanacaklar. Ben 2. Gün iş çıkışı başladım. 3.5 saat sonunda 1000 tl cebime girdi 200 tl yakıt yakmışımdır. Bu sayede kumardan da uzak duruyorum.

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
Valla kimseye ceza nasip olmasın sıkışan erkek iş arar. 2. Bi ek işi part time yapsan seni ameleden daha beter kullanacaklar. Ben 2. Gün iş çıkışı başladım. 3.5 saat sonunda 1000 tl cebime girdi 200 tl yakıt yakmışımdır. Bu sayede kumardan da uzak duruyorum.
Ve çoğu müşterimin de işine geliyor taksinin 400 e götürdüğü yeri ben 150 tl gibi bir fiyata götürüyorum alan razı veren razı. Diğer tüm ülkelerde paylaşımcı yolculuk yasal. Binen müşterilerin çoğunu da ilk başta arıyorum. Taksici olan zaten kendini ses tonundan belli ediyor. 5.0 olanlar ve kaba bi ağızla konuşanlar taksici olabilir o yüzden böyle bir durumda iptal ediyorum. Günlük bundan 3 bin 4 bin ekmek yiyenler var. Çalışan herkesin işi rast gitsin

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,746
3,779
113
Arkadaşlar benim sistem açıktı birşey soracağım.. kaç yıla kadar araba modeli kabul görüyor

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
16.30 22.30 arası çalıştım 1600 tl gibi bir para kazandım(200 250 tl gaz masarafım oldu oda maksimum). hiçbir şekilde kumarı düşünmedim kumarda da para kaybetmedim. Önemli olan kendimize dolu bir zaman oluşturmakmış. Yaklaşık 1 hafta olacak oyun falan oynamadım.

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
Şunu da eklemek istiyorum. Kendi işim dahil 14 saat çalışıyorum artık. Gerçekten yorucu geçiyor fakat. Uzun bir süre böyle gitmek lazım ki borç var diye kumardan para kazanmaya calısmayalım