- 2,323
- 868
- 113
martı taksi yasal değildir. taksi işletmesi bi taksi duragına işli olmalıdır. bende martı dolmuş uygulaması cıkarsam 3-5 tane dolmus alıp insanları istediği yere bırakmaya calıssam kim izin verir ?
Ben izin veriyorum topram yapabilirsinmartı taksi yasal değildir. taksi işletmesi bi taksi duragına işli olmalıdır. bende martı dolmuş uygulaması cıkarsam 3-5 tane dolmus alıp insanları istediği yere bırakmaya calıssam kim izin verir ?
Martı tag geçenlerde mahkemeyi kazandı dostum.martı taksi yasal değildir. taksi işletmesi bi taksi duragına işli olmalıdır. bende martı dolmuş uygulaması cıkarsam 3-5 tane dolmus alıp insanları istediği yere bırakmaya calıssam kim izin verir ?
kazandı da niye polisler ceza yazıp arabaları baglıyor ..daha dün mersinde biri bağlandı dostum ..Martı tag geçenlerde mahkemeyi kazandı dostum.
Neden2 yıldır SÜRÜCÜYÜM aktif olarak günde 15 ssaat yapıyorum tavsiye etmiyorum
Kanka 15 saat yaparsın bi işi tavsiye etme ihtimalin yok çünkü hayat 0 oluyor allah kolaylık versin bu kadar saat calısınca günlük cebe ne kalıyor2 yıldır SÜRÜCÜYÜM aktif olarak günde 15 ssaat yapıyorum tavsiye etmiyorum
Valla kimseye ceza nasip olmasın sıkışan erkek iş arar. 2. Bi ek işi part time yapsan seni ameleden daha beter kullanacaklar. Ben 2. Gün iş çıkışı başladım. 3.5 saat sonunda 1000 tl cebime girdi 200 tl yakıt yakmışımdır. Bu sayede kumardan da uzak duruyorum.Arkadaşlar nevsehirde 2 aracı bağladılar kayseridede zaman zaman sosyal medyada görüyoruz araçları bağlıyorlar 2 defa gördüm peki bu madem yasal madem mahkemeyi kazandılar sosyal medyada bas bas bağırıyor bu Alper Öktem peki bu vatandaş niye bu kadar ceza yiyor o zaman bizde martı otobüs açalım vergi yok algı yok uzun yola gidelim kafamıza göre takılalım ne güzel memleket la
Ve çoğu müşterimin de işine geliyor taksinin 400 e götürdüğü yeri ben 150 tl gibi bir fiyata götürüyorum alan razı veren razı. Diğer tüm ülkelerde paylaşımcı yolculuk yasal. Binen müşterilerin çoğunu da ilk başta arıyorum. Taksici olan zaten kendini ses tonundan belli ediyor. 5.0 olanlar ve kaba bi ağızla konuşanlar taksici olabilir o yüzden böyle bir durumda iptal ediyorum. Günlük bundan 3 bin 4 bin ekmek yiyenler var. Çalışan herkesin işi rast gitsinValla kimseye ceza nasip olmasın sıkışan erkek iş arar. 2. Bi ek işi part time yapsan seni ameleden daha beter kullanacaklar. Ben 2. Gün iş çıkışı başladım. 3.5 saat sonunda 1000 tl cebime girdi 200 tl yakıt yakmışımdır. Bu sayede kumardan da uzak duruyorum.