Bu konu ban yememe sebep olabilir o yğzden beğenip geçtim 😂@Mrlbra bı konuda fikir beyan etmemişsin merakla bekliyorum
Bizi engin görüş ve düşüncelerinden mağdur etmeye hakkın yok gerekirse ben ye ama bizi bilgilendir bilinçlendir lütfenBu konu ban yememe sebep olabilir o yğzden beğenip geçtim 😂
Bu işte saat başı falan diye bir ücret yok slot gibi bişey bi bakmışsın dayak yemişsin ni bakmışssın günü 10k ile kapatmıssın zenginler bile hobisi ne bu işi yapıp eğlence parası olarak kullanıyor son günlerdeki olaylardan dolayı da müşteriler destek amaçlı Taksi'den çok tag kullanıyorBizi engin görüş ve düşüncelerinden mağdur etmeye hakkın yok gerekirse ben ye ama bizi bilgilendir bilinçlendir lütfen![]()
İşte feraset işte asalet teşekkür ederimBu işte saat başı falan diye bir ücret yok slot gibi bişey bi bakmışsın dayak yemişsin ni bakmışssın günü 10k ile kapatmıssın zenginler bile hobisi ne bu işi yapıp eğlence parası olarak kullanıyor son günlerdeki olaylardan dolayı da müşteriler destek amaçlı Taksi'den çok tag kullanıyor
musterı beyenmıyor ıstanbulda adamlar ama kucuk sehırlerı bılememBu tag yasak degilmi dostlar, taksiciler ne kazancak ozaman
2 saatte ıyı para sadece karsa zaten cogu vakıt musterı beklıyosunm gunde 6 8 saat calıssan 20 gun calıssan 60 k yaparAn itibariyle yazıyorum 2 saat çalıştım. 3 adet müşteri aldım 5km mesafe götürdüm ortalama 500 tl kazandım.
memur san cok mantıklı ıs 4 de cıkıyosun 7 ye kadar calıssan cok guzel para bırakırEk bi iş olarak bunu yapmaya devam edeceğim. Boş olduğum zamanlar ortalama 1000 2500 arası rahat kazanırsın günde
Valla kral ankarada yaşıyorum. Kalabalık yerlerde gelen gelene 2 3 tane daha gelmişti de saat geç oldu paydosa çektim. Gerçekten en az 20 30 k aylık hedef koydum kendime . Bu sayede 80 k aylık kazanç hedefi koydum kendi normal yaptığım işle birlikte. Umarım dayak yemeyiz taksicilerden 😅2 saatte ıyı para sadece karsa zaten cogu vakıt musterı beklıyosunm gunde 6 8 saat calıssan 20 gun calıssan 60 k yapar
cakma polıs kımlıgı bul reıs bısey yapamazlar ozamanValla kral ankarada yaşıyorum. Kalabalık yerlerde gelen gelene 2 3 tane daha gelmişti de saat geç oldu paydosa çektim. Gerçekten en az 20 30 k aylık hedef koydum kendime . Bu sayede 80 k aylık kazanç hedefi koydum kendi normal yaptığım işle birlikte. Umarım dayak yemeyiz taksicilerden 😅
Memur değilim ama 4 te çıkıyorum özeldeyim. Daha yeni başladım bakalım. Günlük kazancımı falan nasıl işlediğini de yazarım. Kumardan önümüzü göremez olduk borçlar anca böyle bitecekmemur san cok mantıklı ıs 4 de cıkıyosun 7 ye kadar calıssan cok guzel para bırakır
Mantıklıcakma polıs kımlıgı bul reıs bısey yapamazlar ozaman
şaka maka yasalsa hıc bısey yapamaz ara polısı sıkıntı olursa hemen gıderler zatenValla kral ankarada yaşıyorum. Kalabalık yerlerde gelen gelene 2 3 tane daha gelmişti de saat geç oldu paydosa çektim. Gerçekten en az 20 30 k aylık hedef koydum kendime . Bu sayede 80 k aylık kazanç hedefi koydum kendi normal yaptığım işle birlikte. Umarım dayak yemeyiz taksicilerden 😅
Güzel bır dağıtım gelır ozamsnEk bi iş olarak bunu yapmaya devam edeceğim. Boş olduğum zamanlar ortalama 1000 2500 arası rahat kazanırsın günde
Tebrıkler güzel bır dagıtıım gelır ozaman @Fterim1905An itibariyle yazıyorum 2 saat çalıştım. 3 adet müşteri aldım 5km mesafe götürdüm ortalama 500 tl kazandım.
Söylemesi ne kadar basit bazen 1-2 saat çalmadigi oluyor çalan her işe gidemiyorsun sivillerin sabit noktaları var , çağrı disiyor çağrıya giderken çat iptal ediyor Bi sürü zorluğu var 250 tl günlük martıya veriyorsun mazotu var vs vs öyle teoride düşünüldüğü kadar matah bisey değilmemur san cok mantıklı ıs 4 de cıkıyosun 7 ye kadar calıssan cok guzel para bırakır
Bana poğaça verin yeterGüzel bır dağıtım gelır ozamsn
Tebrıkler güzel bır dagıtıım gelır ozaman @Fterim1905