Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tag Sürücüsü Olan Var Mı

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,319
10,216
113
@Mrlbra bı konuda fikir beyan etmemişsin merakla bekliyorum

sivas3158

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,123
356
83
Bende birşey demiyorum gerekli izinleri belgelerini cikartana yapmasınlar o zaman cezalarda yuksek

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bizi engin görüş ve düşüncelerinden mağdur etmeye hakkın yok gerekirse ben ye ama bizi bilgilendir bilinçlendir lütfen:)
Bu işte saat başı falan diye bir ücret yok slot gibi bişey bi bakmışsın dayak yemişsin ni bakmışssın günü 10k ile kapatmıssın zenginler bile hobisi ne bu işi yapıp eğlence parası olarak kullanıyor son günlerdeki olaylardan dolayı da müşteriler destek amaçlı Taksi'den çok tag kullanıyor

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,319
10,216
113
Bu işte saat başı falan diye bir ücret yok slot gibi bişey bi bakmışsın dayak yemişsin ni bakmışssın günü 10k ile kapatmıssın zenginler bile hobisi ne bu işi yapıp eğlence parası olarak kullanıyor son günlerdeki olaylardan dolayı da müşteriler destek amaçlı Taksi'den çok tag kullanıyor
İşte feraset işte asalet teşekkür ederim

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
An itibariyle yazıyorum 2 saat çalıştım. 3 adet müşteri aldım 5km mesafe götürdüm ortalama 500 tl kazandım.

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
Ek bi iş olarak bunu yapmaya devam edeceğim. Boş olduğum zamanlar ortalama 1000 2500 arası rahat kazanırsın günde

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,268
706
113
An itibariyle yazıyorum 2 saat çalıştım. 3 adet müşteri aldım 5km mesafe götürdüm ortalama 500 tl kazandım.
2 saatte ıyı para sadece karsa zaten cogu vakıt musterı beklıyosunm gunde 6 8 saat calıssan 20 gun calıssan 60 k yapar

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,268
706
113
Ek bi iş olarak bunu yapmaya devam edeceğim. Boş olduğum zamanlar ortalama 1000 2500 arası rahat kazanırsın günde
memur san cok mantıklı ıs 4 de cıkıyosun 7 ye kadar calıssan cok guzel para bırakır

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
2 saatte ıyı para sadece karsa zaten cogu vakıt musterı beklıyosunm gunde 6 8 saat calıssan 20 gun calıssan 60 k yapar
Valla kral ankarada yaşıyorum. Kalabalık yerlerde gelen gelene 2 3 tane daha gelmişti de saat geç oldu paydosa çektim. Gerçekten en az 20 30 k aylık hedef koydum kendime . Bu sayede 80 k aylık kazanç hedefi koydum kendi normal yaptığım işle birlikte. Umarım dayak yemeyiz taksicilerden 😅

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,268
706
113
Valla kral ankarada yaşıyorum. Kalabalık yerlerde gelen gelene 2 3 tane daha gelmişti de saat geç oldu paydosa çektim. Gerçekten en az 20 30 k aylık hedef koydum kendime . Bu sayede 80 k aylık kazanç hedefi koydum kendi normal yaptığım işle birlikte. Umarım dayak yemeyiz taksicilerden 😅
cakma polıs kımlıgı bul reıs bısey yapamazlar ozaman

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
memur san cok mantıklı ıs 4 de cıkıyosun 7 ye kadar calıssan cok guzel para bırakır
Memur değilim ama 4 te çıkıyorum özeldeyim. Daha yeni başladım bakalım. Günlük kazancımı falan nasıl işlediğini de yazarım. Kumardan önümüzü göremez olduk borçlar anca böyle bitecek

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,268
706
113
şaka maka yasalsa hıc bısey yapamaz ara polısı sıkıntı olursa hemen gıderler zaten

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,125
22,084
113

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
446
83
Söylemesi ne kadar basit bazen 1-2 saat çalmadigi oluyor çalan her işe gidemiyorsun sivillerin sabit noktaları var , çağrı disiyor çağrıya giderken çat iptal ediyor Bi sürü zorluğu var 250 tl günlük martıya veriyorsun mazotu var vs vs öyle teoride düşünüldüğü kadar matah bisey değil

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,529
5,106
113
tam benlik iş her müşteriden sonra bi cafede çay kahve sonra devam gezmeye :D